Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Avantajele unui sistem de arhivare electronică şi document management

23 Iulie 2008



Administrarea documentelor şi a informaţiilor reprezintă cadrul bunei desfăşurări a unei afaceri. Cu soluţia ELO de arhivare electronică şi management al documentelor, toate informaţiile din cadrul unei companii, cum ar fi e-mail-uri, documente şi
înregistrări, sunt structurate şi arhivate într-o locaţie centrală, arhiva ELO.
Într-o companie, informaţia trebuie alocată pe diverse domenii de activitate. În cazul în care aceasta este disponibilă în format tipărit, poate fi scanată, procesată, clasificată şi distribuită spre zona de interes. Astfel, toate fişierele pot fi vizualizate pe monitor, fiind disponibile imediat, eliminându-se căutarea documentelor fizice.


Mediu de lucru familiar
Mediul de lucru ELO este foarte asemănător cu cel al unei arhive fizice. De exemplu, înştiinţările pot fi ataşate fişierelor, iar procesele pot fi etichetate. Pentru stocarea fişierelor se utilizează un sistem intuitiv de clasare a arhivelor, cabinete, foldere şi
registre. Astfel, nu contează modul de arhivare a fişierelor - sistematic, cronologic, alfabetic sau numeric - , utilizatorii pot naviga cu uşurinţă prin structură şi pot găsi rapid fişierele respective.
O funcţie puternică de căutare este pusă la dispoziţia utilizatorilor, iar opţiunea de administrare a userilor vă asigură că puteţi vizualiza şi procesa numai acele fişiere pentru care aveţi drepturi acordate.
Toate informaţiile din companie, aflate în format tipărit sau digital: •sunt gestionate într-o arhivă centrală, într-un format care nu poate fi schimbat, care nu se uzează şi care poate fi urmărit şi regăsit •este posibilă gestionarea datelor în mod integrat şi consecvent •Procesele de afaceri sunt controlate şi trasate prin fluxuri de lucru, deci sunt transparente, eficiente şi pot fi urmărite.


www.elo-digital.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite