Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu o gama completa de terminale, Panasonic ataca piata GSM din Romania

26 Octombrie 2004



X500Panasonic a lansat la inceputul lunii noua sa gama de terminale GSM pe piata din Romania Momentul a marcat intrarea marcii Panasonic pe piata romaneasca de terminale GSM.


Compania isi propune sa se adreseze unui segment larg de consumatori, cu preferinte diferite in ceea ce priveste designul, facilitatile si pretul. Gama de terminale Panasonic cuprinde 7 modele care ofera utilizatorilor statutul pe care si-l doresc.


„Pentru prima data oferim in Romania o gama completa de telefoane ce se adreseaza tuturor segmentelor de consumatori de pe piata. Telefoanele mobile Panasonic raspund astfel celor mai variate preferinte si exigente ale acestora“, a declarat Stefan Ichim, managerul de marketing si vanzari al departamentului telecomunicatii, Panasonic Romania.


*A100, A101, A102, X300, X400, X500 si X700 sunt telefoane usoare, compacte, cu un design distinctiv si cu functionalitati pentru toate cerintele: simple sau exigente, cu sau fara camera incorporata. Seria 100 – A100, A101 si A102 – se adreseaza utilizatorilor care doresc telefoane miniaturizate, echipate cu functiile de baza, cu un design adaptat stilului de viata simplu, sportiv si stilat.


In ceea ce priveste X300, Panasonic a echipat, in premiera, un telefon mobil cu o camera video tip „one push pop-up screen“, ceea ce face ca X300 sa fie unic si inovativ... X400, la numai 84 de grame este unul dintre cele mai subtiri telefoane mobile cu deschidere „clamshell” si este echipat cu o camera foto VGA. X500 este telefonul mobil cu design tip camera foto si deschidere „slide-up”. Poate face fotografii si in conditii de slaba luminozitate, datorita sursei de lumina adiacenta.


X700 – eleganta caracterizeaza perfect varful seriei de telefoane mobile Panasonic. Este primul „smartphone” Panasonic cu sistem de operare Symbian si platforma Series 60. Este echipat cu camera foto digitala ce are capabilitati video si Java MIDP2.0. si are interfata pentru card miniSD. Ofera conectivitate sporita prin portul USB.


Preturile recomandate incep de la 4,2 milioane lei (A101, A102) si ajung in cazul varfului de gama X700 la 18 milioane lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite