Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP furnizează soluţii pentru o protecţie solidă a datelor

23 Iulie 2008



HP introduce pe piaţă din România o nouă soluţie pentru protecţia datelor destinată serverelor şi PC-urilor individuale. Noul produs, HP StorageWorks RDX
Removable Disk Backup System, este uşor de folosit, accesibil şi rezistent la şocuri, fiind adresat companiilor mici şi foarte mici care utilizează staţii de lucru şi servere entry level. Procesul de creare a copiilor de siguranţă devine mai simplu datorită noii funcţii de acces la fişiere “drag and drop”. Costul de deţinere se reduce datorită unităţilor de disc detaşabile proiectate pentru o rezistenţă sporită şi a sertarului de conectare universal ce nu necesită un upgrade ulterior pentru a utiliza unităţi de disc cu o capacitate superioară.
Sistemul RDX
Removable Disk Backup oferă performanţă sporită având la bază unităţi de disc detaşabile cu o capacitate de stocare de 160 GB sau 320 GB, la o viteză de până la 108 GB/oră. Cartuşele portabile, durabile şi solide permit mutarea cu uşurinţă a datelor salvate într-o locaţie sigură, în afara sediului organizaţiei, pentru o protecţie completă a datelor şi astfel pentru asigurarea functionalităţii întregii companii.
HP RDX este proiectat astfel încât să asigure o protecţie solidă. În interiorul
dispozitivului, capul de citire şi mediul
de stocare operează într-un mediu izolat fără legătură între ele. Întrucât nu sunt necesare piese mobile pentru transferul datelor şi nici nu există un contact cu mediul de stocare în cartuşe, acestea oferă o fiabilitate sporită.
•Simplitate: Implementare plug and play – punerea în funcţiune se realizează simplu, prin conectarea dispozitivului prin USB fie intern la un server, fie extern pe un birou. La introducerea unei unităţi de disc, Windows Explorer va afişa un nou disc în sistem, cu o nouă literă asociată fără a fi nevoie de formatare suplimentară sau alte etape de lucru.
•Compatibilitate: HP RDX este compatibil cu Microsoft Windows Server, Microsoft Windows XP şi Vista, Red Hat Enterprise Linux and SUSE Linux Enterprise Server
•Preţ: HP StorageWorks RDX Removable Disk Backup System este disponibil începând de la preţul de listă de 299 USD. Pentru preţuri speciale adresaţi-vă partenerilor şi distribuitorilor HP.
•Stocare sigură: Cartuşele HP RDX sunt prevăzute pentru 5.000 de cicluri de utilizare – ceea ce înseamnă până la peste 13 ani de utilizare zilnică.
Întregul sistem poate fi protejat datorită software-ului inclus pentru salvarea datelor, fiind inclus în mod gratuit cu sistemul HP StorageWorks RDX Removable Disk Backup System, acesta oferă protecţie completă, pentru staţiile de lucru şi servere la care se conectează echipamentele HP RDX, fără a fi nevoie de intrevenţia umană odată ce softul a fost configurat. Software-ul tradiţional de creare a copiilor de siguranţă pentru servere şi staţii de lucru poate fi uneori prea complex. În plus, multe dintre aplicaţiile de backup nu asigură protecţie în caz de nefuncţionare totală a hard discului. HP RDX Continuous Data Protection Software – în combinaţie cu HP RDX Removable Disk Backup System – permite protecţia automată şi continuă a tuturor datelor pe sistemul dvs, cât şi a sistemului însuşi, cu un minim de efort.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.hp.com/go/rdx



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite