Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Inovaţie, īntr-un nou val de culoare

23 Iulie 2008



Tot mai multe companii din întreaga lume abordează o trecere treptată de la alb-negru spre color atunci când este vorba de printarea documentelor de format mare. Clienţii folosesc din ce în ce mai mult culoarea în mediul tehnic, ceea ce implică necesitatea unor echipamente color fiabile, care să realizeze o gamă largă de aplicaţii color.
Pornind de la acest val de culoare care se manifestă la nivel mondial, Océ a lansat noul său printer color de format mare ColorWave 600. Este primul printer care foloseşte toner solid - Océ TonerPearls şi este bazat pe tehnologia CrystalPoint. Această tehnologie este rezultatul inovaţiilor permanente realizate de Océ şi îmbină avantajele tehnologiei inkjet cu cele ale procedurii de imprimare cu toner într-un singur sistem, care se remarcă prin calitatea excepţională a printurilor.
Tehnologia Océ CrystalPoint transformă tonerul solid color Océ TonerPearls™ în gel. Acest gel este apoi aruncat sub formă de jet şi cristalizat pe orice tip de hârtie, producând imagini de înaltă calitate, care prezintă avantajul de a se usca foarte repede.

Datorită consistenţei sale, tonerul aderă la orice tip de hârtie şi printul rezultat este rezistent la apă. Perlele de toner colorat sunt dispuse în 4 cartuşe transparente de câte 500 grame, care permit în orice moment vizualizarea nivelului tonerului. În plus, sistemul de toner solid nu prezintă riscul de poluare a aerului şi nu este toxic.
ColorWave 600 are o rezoluţie de 1200 dpi şi o viteză de printare de până la 31 secunde/A0 şi poate printa pe o gamă largă de suporturi de imprimare, precum hârtie fluorescentă, poliester, folie backlit, inclusiv hârtie reciclată uşoară de 80 g/m2.
Cu performanţa de a printa un A0 în jumătate de minut, noul echipament este de 2 ori mai rapid decât sistemele de printare inkjet existente în prezent. Printurile se usucă rapid fiind potrivite pentru o gamă largă de aplicaţii outdoor: de la documente CAD şi GIS, până la postere color şi grafică. În plus, acest echipament cu o lăţime de printare de 42” are o capacitate de până la 6 role de hârtie, ceea ce măreşte productivitatea sistemului, utilizatorul nefiind nevoit să schimbe rolele odată cu schimbarea formatului documentului tipărit.
Utilizatorii noului echipament ColorWave 600 se pot bucura de beneficiile oferite de acesta: calitatea şi aspectul impecabil al printurilor, atât alb-negru, cât şi color, productivitatea ridicată şi uşurinţa în utilizare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite