Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Autodesk deschide birou la Bucureşti

24 Septembrie 2008



Din luna septembrie, Autodesk are un reprezentant permanent la Bucureşti, în persoana lui Paul Lipovanciuc. Biroul nu va funcţiona ca o reprezentanţă naţională ci ca parte a unui birou regional, coordonat de la Praga în condordanţă cu strategia de organizare a Autodesk. Paul Lipovanciuc, român de origine dar adus din Statele Unite va avea funcţia de Channel Manager SEE, Autodesk care va acoperi şi alte pieţe naţionale din regiune. Această structură transnaţională va permite însă o deplasare de competenţe şi alocarea celor mai buni specialişi în funcţie de proiecte. Paul Lipovanciuc va susţine şi dezvoltarea canalului de distribuţie pe pieţele vecine României.
Deschiderea biroului de la Bucureşti arată o creştere în valoare şi importanţă a pieţei româneşti ca urmare a creşterii substanţiale a afacerilor din domeniile arhitecturii, construcţiilor, proiectării industriale şi dezvoltării infrastructurii. Reteaua de parteneri Autodesk, inclusiv partenerul oficial Man und Machine aveau nevoie de o reprezentare oficială la un nivel mai inalt şi cât mai constant precum şi un suport mai stans din partea corporaţiei. „Deschiderea biroului din Bucureşti vine în sprijinul obiectivelor globale şi regionale ale companiei, prin care să putem înţelege şi întâmpina mai bine nevoile clienţilor noştri, la nivel local”, a declarat David Palas, Country Sales Manager CHS, Autodesk. „Vom continua să operăm în regiune pentru a furniza soluţii software de proiectare şi inginerie ce oferă avantaje competitive clienţilor noştri din România şi Europa de Sud-Est.” „Sosirea Autodesk în România este o dovadă a maturităţii pieţei care a crescut impresionant în ultimii ani”, a declarat Paul Lipovanciuc, AEC Channel Manager SEE, Autodesk. „Sunt încântat şi onorat în acelaşi timp să reprezint Autodesk în România, cea mai mare şi dinamică piaţă de desfacere în Europa de Sud Est. Doresc să mulţumesc distribuitorilor,
reseller-ilor şi utilizatorilor finali ai produselor noastre pentru sprijinul acordat şi sper că le vom castiga încrederea în continuare.



Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite