Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Switch la Microsoft

24 Septembrie 2008



Un switch interesant s-a produs la Microsoft România. Silviu Hotăran, fostul Director General, intră în consultanţă, iar Călin Tatomir, un cunoscut consultant, întră în corporaţie. Călin Tatomir, noul Director General Microsoft România, a lucrat timp de 12 ani la reprezentanţele Digital şi Compaq şi cinci ani în propria companie, Cabinetul Călin Tatomir (CCT).
Absolvent de Electronică şi Telecomunicaţii, Călin Tatomir a condus diviziile de servicii din cadrul Digital, iar la Compaq a fost Channel Sales Manager şi Consumer Business Manager. „Din punctul meu de vedere, a declarat Călin Tatomir, Microsoft Romania are deja o echipă, parteneri, clienţi, produse şi vizibilitate pentru a trece la un nou nivel de maturitate şi sunt deplin angajat în a conduce filiala în această direcţie.” În contextul numirii, Călin Tatomir, a luat decizia de a vinde actiunile CCT, la valoarea nominală, către Varujan Pambuccian, într-un mod similar operatiunii de „trust“ din legislaţia anglo-saxonă. „Am căutat un om în care să am încredere, care să fie neutru faţă de tehnologie şi faţă de piaţă şi, nu în ultimul rând, un om care să aibă o vizibilitate deja creată în piaţa din Romţnia. Varujan Pambuccian înglobează toate aceste calităţi“ a declarat cu această ocazie Călin Tatomir. Varujan Pambuccian nu se va implica operaţional în activitatea CCT, fiind numit un nou director general în persoana lui Mihai Petrov.
Silviu Hotaran, persoana care s-a identificat cu Microsoft încă de la înfiinţarea reprezentanţei a ales o carieră de consultant independent.


Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite