Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Hp si BearingPoint vor oferi solutii RFID pentru retail

26 Octombrie 2004



HP si BearingPoint, una dintre cele mai mari companii de consultanta si integrare de sistem, au anuntat lansarea unui set de solutii tehnologice de identificare a frecventei radio (RFID – radio frequency identification). Oferta ii va ajuta pe retail-eri sa-si gestioneze stocurile printr-o vizibilitate „la minut“ asupra canalului de furnizori, si sa monitorizeze si colecteze profilurile cumparatorilor pentru a anticipa mai bine cererile clientilor.


Ca urmare a implementarii solutiei in propriul canal de aprovizionare, compania HP este deja familiara cu provocarile si testele RFID. „Completarea experientei noastre cu cea a companiei BearingPoint ne va permite sa avem o oferta solida pentru industria de retail”, a declarat Frank Lanza, director la nivel mondial pentru RFID in cadrul departamentului HP Services.


Conform contractului, HP va furniza produsele de infrastructura – servere HP ProLiant, servere high-end UNIX HP Superdome si produse HP StorageWorks. In plus, oferta HP va include Life Cycle Management, servicii administrate si de integrare RFID pentru proiectarea si implementarea tehnologiei.


BearingPoint va asigura evaluarea, consultanta si suportul pentru integrarea sistemelor, servicii privind procesele de afaceri si de gestiune a schimbarii, precum si cunostintele specializate de retail.


„Introducerea tehnologiilor RFID legate de canalul de furnizori si de retail asigura o modalitate de diferentiere accelerata. Cunoasterea dorintelor clientilor si reducerea duratei intregului ciclu prin atasarea unui RFID, va contribui la imbunatatirea randamentului investitiei“, a spus John Cummings, Director responsabil de canalul de furnizori la BearingPoint.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite