Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Synergizer, un partener 100% pro-client, 100% pro-Microsoft

24 Septembrie 2008



Business-ul cu Microsoft este atractiv pentru multe companii, pe de o parte pentru oportunităţile existente în piaţă, iar pe de alta pentru flexibilitatea programului de parteneriat. Dar cum începutul drumului nu este drumul, nici semnarea unui parteneriat nu înseamnă asigurarea succesului de piaţă. Înţelegerea clientului este cu siguranţă un element la fel de important şi la fel de stategic. Synergizer este compania care crede că acest mix de tehnologie high-tech şi respect pentru client este cheia succesului.


Pentru Synergizer, Microsoft Dynamics a devenit singura linie de business, iar în ultimii doi ani companie s-a orientat exclusiv pe livrarea de servicii de implementare şi mentenanţă pentru soluţiile de business Microsoft. Synergizer şi-a trecut în portofoliu produsele Dynamics NAV (fost Navision) şi Dynamics CRM prin care doreşte să acopere cerinţele curente ale pieţei româneşti. Din octombrie 2007 firma este partener Microsoft cu competenţe în Microsoft Dynamics NAV. O lună mai târziu, în noiembrie 2007, odată cu schimbarea managementului, compania a demarat un amplu proces de reorganizare internă pentru a pune clientul în centrul preocupărilor întregii echipe. Rezultatele nu au întârziat să apară!

Valoare adusă parteneriatului cu Microsoft

Orice parteneriat are valoare atunci când părţile investesc în relaţie şi îşi doresc rezultate. Synergizer a investit timp şi resurse pentru a trimite la training-uri de specialitate membrii echipei şi pentru a obţine referinţe de calitate. Astfel, parteneriatul Microsoft-Synergizer atestă că echipa este formată din persoane competente, certificate la rândul lor de Microsoft, atât în ceea ce priveşte cunoştinţele de aplicaţii şi consultanţă, cât şi în ceea ce priveşte experienţa în resursele de programare şi dezvoltare ale Microsoft. De asemenea, atestă şi calitatea ridicată a implementarilor făcute de Synergizer la clienţii sai, deoarece pentru ca o companie să obţină statutul de Microsoft Certified Partner, trebuie să obţină obligatoriu şi recomandările clienţilor acesteia, prin urmare trebuie să se asigure şi de un înalt nivel de încredere şi de satisfacţie din partea clienţilor săi.
Ca partener Microsoft Dynamics, Synergizer are acces la resurse importante de cunoştinţe, de training, de instrumente, cunoştinţele astfel acumulate sunt transferate clienţilor, prin intermediul echipei proprii de consultanţi profesionişti, asigurând astfel un grad ridicat de satisfacţie pentru clienţi.
Buna pregătire a echipei a permis abordarea unor proiecte diversificate, atât ca sector de activitate cât şi ca dificultate. Printre referinţele companiei se află companii din diverse domenii de activitate: media&advertising (ARBOmedia), construcţii (Hochtief), imobiliare (Colliers), pază şi protecţie (Rosegur), parchet (Karelia Upofloor), publicaţii (Burda).


Add-on-uri pentru Microsoft Dynamics
Pentru a deveni partenerul preferat al clienţilor săi, Synergizer investeşte continuu în cercetare şi dezvoltare, oferindu-le cele mai bune soluţii. De aceea Synergizer a dezvoltat 2 add-on-uri Microsoft Dynamics NAV menite să maximizeze beneficiile clienţilor: Synergizer Payroll (SYP) şi Synergizer Resurse Umane (SYRU).
SYP este primul add-on Navision înregistrat în România şi a apărut ca urmare a experienţei acumultate de Synergizer pe această nisă şi ca răspuns direct la nevoile clienţilor pentru un modul integrat de salarizare.
SYP a fost creat special pentru a răspunde atât exigentelor pieţei, cât şi normelor legislative din domeniu.
Ulterior, constatând un interes crescut al clienţilor pentru o soluţie destinată gestionării resurselor umane, Synergizer a creat un nou add-on de Navision. SYRU vine în întâmpinarea clienţilor ce îşi doresc să gestioneze în mod eficient cea mai importantă resursă a companiei: angajaţii.


Strategie şi perspective
Începând cu anul 2007, Synergizer a demarat o colaborare cu firma Anzi Soft pentru a oferi un pachet complet clienţilor din domeniul retail. În acest parteneriat Anzi Soft aduce produsele tipice pentru retail, precum şi o bună înţelegere a proceselor de business pe acest segment, iar Synergizer aduce puterea soluţiilor de gestiune a resurselor şi clienţilor create de Microsoft.
Planurile Synergizer pentru viitorul apropiat includ obţinerea certificĂrii Microsoft Gold Partner pentru şi dezvoltarea unor noi add-on-uri pentru produsele Microsoft. Compania va pune accentul pe diferentierea faţă de ceilalţi jucători de pe piaţă prin add-on-urile proprii şi prin politici active de a continua aceeaşi orientare 100% pro-client.


Synergizer a fost selectată de compania mama KARELIA UPOFLOOR OY din Finlanda, pe baza unui studiu complex pentru implementarea Microsoft Dynamcs NAV. Relaţia cu Synergizer a fost marcată de o bună colaborare şi înţelegere a problemelor avute şi rezolvarea acestora într-un timp scurt. Am recomandat permanent compania Synergizer tuturor care au fost interesaţi de modul în care folosim Microsoft NAV.
Horia BĂLAN, Director, Karelia Upofloor.


Promptitudinea şi flexibilitatea de care a dat dovadă compania Synergizer ne-au determinat să colaborăm. În plus, add-on-ul SYP, este foarte important pentru noi, având în vedere că avem circa 4.000 de angajaţi. Suntem mulţumiţi de serviciile oferite de Synergizer. Am rezolvat împreună câteva probleme apărute dupa implementare şi am fost plăcut impresionaţi de viteza de răspuns la solicitările noastre.
Edward Ionescu,
Navision Project Manager, Rosegur

Ei sunt consultanţii Synergizer!


Adi Râşnoveanu – Team Leader Navision- certificat pentru Microsoft Dynamics NAV Financials, cu experienţă vastă în implementarea de aplicaţii pentru retail, precum şi în business-ul de retail.
„Pentru noi dezvoltarea unei relaţii de durată cu clientul este vitală. Clienţii sunt resursa noastră cea mai de preţ, de aceea ne dedicăm în totalitate timpul şi resursele pentru a fi mereu la înălţimea aşteptărilor acestora”.



Cremona Zincenco, consultant, certificată Microsoft Dynamics NAV Financials, cu experienţă vastă atât în domeniul de retail, cât şi în proiecte de implementare ERP. ,,Synergizer este compania în care am putut să dau frâu liber creativităţii şi dorinţei de a face lucrurile cât mai bine. Avem o echipă formată din oameni cu bogată experienţă, încurajată să ofere servicii de calitate, de care noi să fim mândri, iar clienţii noştri mulţumiţi. A fost uşor să mă integrez într-o echipă în care fiecare din noi îşi tratează clientul aşa cum i-ar plăcea să fie el tratat. Convingerea mea este că succesul clienţilor noştri este şi succesul nostru.»


Anca Bruja – Consultant – experienţă în implementare, dar şi dezvoltare Navision, certificată Microsoft Dynamics NAV Financials şi C/SIDE - „Am fost în Synergizer atunci când s-a născut ideea de a începe activitatea de implementare Navision. Am pornit de la zero şi de atunci şi până în prezent am avut alături de Synergizer multe satisfacţii: am trăit emoţia primului proiect încheiat cu succes, m-am bucurat pentru fiecare client care începea o nouă etapa cu Navision, am simţit creşterea noastră valorică de-a lungul timpului şi am trăit sentimentul de a face parte dintr-o echipă puternică şi dinamică. Toate acestea au fost posibile numai datorită unor colegi de excepţie, pasiunii investite de noi toţi şi dorinţei noastre de a face lucrurile mereu mai bine şi de a fi mereu cu un pas înaintea schimbării, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri.”



Corina Galăţeanu - Consultant CRM - certificată Microsoft Dynamics CRM Applications - „La Synergizer punem clientul în mijlocul afacerii, şi depunem tot efortul pentru a-i oferi mereu cele mai bune soluţii în cel mai scurt timp. Astfel ne diferenţiem pe piaţa locală printr-o abordare aparte, care să ne situeze mai aproape de client şi de nevoile sale.”



Dumitru David - Dezvoltator
Programator - certificat Microsoft Dynamics NAV dezvoltare (C/SIDE) şi Microsoft SQL. Şef de proiect pentru dezvoltarea add-on-urilor SYP Şi SYRU
“Pentru ca o firmă să aibă succes într-un domeniu atât de competitiv precum implementările de ERP, pe lângă o echipă extrem de bine pregatită pe toate ariile de business pe care le abordează, trebuie să aibă o atitudine extrem de deschisă faţă de clienţi. Cred că Synergizer se diferenţiază pe piaţă prin promptitudinea cu care raspundem cerinţelor clienţilor, precum şi calitatea acestor răspunsuri. Un om este mulţumit de munca depusă doar când această muncă este apreciată. Iar cei care pot să ne aprecieze munca sunt clienţii noştri. Ce satisfacţie profesională poate fi mai mare decât să afli că datorita produsului creat sau implementat de tine, volumul de muncă „de rutină” a sute de oameni a scăzut simţitor, în timp ce rezultatele obţinute de aceţtia sunt mult mai bune?„



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
alexandru
buna corina alexandru finul sunt ce mai faci si care mai e viata ta nu ne-am mai vazut de mult.mi-e dor de tine
24 Februarie 2012, 03:16:37