Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„CLARVISION SALARIZARE“ Cel mai performant software pentru salarizarea şi gestiunea angajaţilor

25 Septembrie 2008



Soluţiile pentru managementul resurselor umane au înregistrat în ultimii ani o evoluţie importantă. Tot mai multe firme din sectorul IT oferă pachete software performante pentru gestionarea resurselor umane. Există în acest moment o serie de soluţii dedicate managementului resurselor umane, fapt care duce la o concurenţă ridicată pe acest segment. Unul dintre principalii jucători pe această piaţă este compania clujeană EBS România, care oferă produsul software “Clarvision Salarizare”.
“Clarvision Salarizare” este un instrument special conceput pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de gestionarea angajaţilor şi de calculul corect al salariilor, conform legislaţiei în vigoare.
Pachetul “Clarvision Salarizare” include următoarele module:


Resurse Umane
Modulul „Resurse Umane” permite gestionarea tuturor informaţiilor referitoare la organigramă şi angajaţii companiei.


Salarizare
Acest modul asigură monitorizarea costului forţei de muncă cu respectarea standarelor internaţionale de calcul al salariilor. Aplicaţia poate fi interfaţată cu alte aplicaţii (de exemplu, aplicaţii de pontaj sau control acces, aplicaţii de contabilitate sau de gestiune a producţiei).


Recrutare şi selecţie personal
Este un instrument de management în Resurse - Umane privind gestionarea posturilor, a datelor (CV-urilor) despre candidaţi şi angajaţii proprii, precum şi a istoricului acestora.


Dezvoltarea Carierei
Acest modul a fost dezvoltat pentru susţinerea iniţiativei angajatorilor în a urmări dezvoltarea şi formarea profesională a propriilor angajaţi prin organizarea sau finanţarea pentru aceştia a unor traininguri profesionale în sprijinul carierei lor şi a creşterii valorii profesionale.
În cadrul fiecărui modul există un număr impresionant de rapoarte.
Avantajele importante ale sistemului “Clarvision Salarizare” sunt:
• exportul notei contabile de salarii pe centre de cost predefinite în corelaţie directă cu departamentele din structura organizatorică;
• posibilitatea centralizării datelor în vederea întocmirii statului de plată, a declaraţiilor lunare (CAS, şomaj, sănătate, concedii medicale), Fişe fiscale, Registru General de Evidenţă a Salariaţilor, raportări obligatorii lunare şi periodice către
Institutul Naţional de Statistică şi a altor rapoarte personalizate;
• calcul invers de salarii (20 secunde/ 1000 angajaţi), care permite stabilirea sumei brute corespunzătoare unei sume suplimentare nete sau a salariului brut, pornind de la salariul net;
• gestionare flexibilă a parametrilor definiţi pentru calculul salarial, cu istoric pe perioade, permiţând adăugarea şi
modificarea acestora de către utilizator;
• gestionarea tichetelor de masă: emiterea bonului de comandă, centralizat, pornind de la pontajul lunar;
• gestionare flexibilă a reţinerilor: pensii alimentare, garanţii materiale, popriri, etc.
Printre companiile mari care au optat pentru produsul software “Clarvision Salarizare” se numără:
• SC Delphi Packard România SRL - Sânnicolau Mare (Timişoara)
• SC AC Management SRL- Reşiţa
• SC Barlinek SA - Bacău
• SC Electroarges SA - Curtea de Argeş
• SC Gerry Weber SRL - Tg. Mureş
• SC Tirrena Scavi Spa Italia - Cluj Napoca
• SC Ceramica SA - Iaşi
• SC Sin Silv - Arad
În cadrul acestor companii a fost necesară, în perioada de implementare, găsirea celor mai eficiente soluţii, care să răspundă cerinţelor stricte ale fiecărui client. Perioada de implementare variază, ca durată, de la un client la altul, în funcţie de complexitatea fiecăruia. De exemplu, între 5-6 luni la Delphi Packard România (12 000 de salariaţi) şi 2 – 3 luni la clienţi cu un număr de salariaţi între 500-1500.
O versiune demonstrativă a pachetului Clarvision Salarizare este disponibilă gratuit, pentru descărcare şi testare/utilizare, pe site-ul companiei EBS, la următoarea adresă:
http://www.ebsromania.ro/download/demo.php


Mai multe detalii despre acest sistem sunt disponibile pe website-ul companiei:
vanzari@ebsromania.ro
www.ebs.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite