Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prefabricate Vest isi construieste securitatea cu DNA Software

26 Octombrie 2004



Prefabricate Vest, producator de materiale de constructii, a implementat recent DNA eMail Scanner, solutia furnizata de DNA Software pentru protectia serverelor de mail pe Linux. Colaborarea dintre cele doua companii este mai veche, Prefabricate Vest utilizand inca din mai 2003, pe toate statiile de lucru, solutia eTrust Antivirus, furnizata tot de DNA Software.


Preocupare continua pentru tehnologizare informatica
„Obiectivul principal al companiei il reprezinta atingerea pozitiei de lider pe piata producatorilor de materiale de constructii. In acest sens, Prefabricate Vest manifesta o preocupare constanta fata de potentialul uman si cel tehnologic si urmareste indeaproape cerintele pietei pentru a putea raspunde prompt prin solutii eficiente.


Sistemul informatic constituie fundamentul intregului proces tehnologic, tocmai de aceea am cautat ca solutiile utilizate sa fie de cea mai buna calitate,” a declarat Dragos Cozma, Director IT, Prefabricate Vest.


DNA eMail Scanner pentru Trust Antivirus, solutia propusa de Computer Associates (CA) si DNA Software, foloseste eTrust Antivirus ca motor antivirus, integrandu-se cu serverele de mail pe Linux. Integrarea a fost realizata de departamentul de cercetare si dezvoltare DNA Software si este certificata “CA Smart“.


eTrust Antivirus premiat de Virus Bulletin
Solutia beneficiaza de puterea antivirusului de la CA, care indeplineste standardele emise de ICSA Labs (www.icsalabs.com) pentru categoria “antivirus”. In plus, a fost premiat de nenumarate ori de catre Virus Bulletin (http://www.virusbtn.com) pentru puterea de detectie si eficienta in emiterea semnaturilor pentru virusii noi aparuti.


eTrust Antivirus are doua motoare independente de scanare: Inoculate si Vet, iar solutia integrata beneficiaza de ambele. Arhitectura client-server sub care a fost conceput DNA eMail Scanner ofera utilizatorului o solutie unitara si robusta pentru cele mai populare trei servere de mail pe Linux: Sendmail, Postfix, Qmail.


Instalare rapida si administrare centralizata
„Colaborarea cu Prefabricate Vest s-a desfasurat in cele mai bune conditii, specialistii IT avand extrem de bine prioritizate criteriile de evaluare ale solutiei de securitate.


Am avut avantajul de a le putea oferi o solutie conforma cu cerintele existente de securizare impotriva atacurile virale sosite pe sistemul de posta electronica. In plus, solutia asigura o instalare rapida si administrare centralizata“, a afirmat Cristi Iliescu, Project Manager pentru DNA eMail Scanner, DNA Software.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite