Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

BitDefender lansează versiunea 2009

26 Septembrie 2008



BitDefender a lansat oficial în România noua suită de produse de securitate, BitDefender 2009. Noua gamă de produse este un mix între protecţia avansată împotriva viruşilor, aplicaţiilor spyware, atacurilor hackerilor sau a mesajelor spam, precum şi împotriva altor ameninţări de securitate, având în acelaşi timp un impact minim asupra performanţelor calculatorului.
Linia de produse 2009 include BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 şi BitDefender Total Security 2009 şi a fost creată pentru a proteja o largă varietate de utilizatori PC, de la utilizatorii fără experienţă şi până la cei avansaţi.
Spre deosebire de alte soluţii de securitate, care se bazează predominant pe o listă de semnături de viruşi, soluţiile de securitate BitDefender folosesc tehnologia proactivă B-HAVE care identifică şi blochează proactiv ameninţările noi pentru care nu există semnături. În plus, uneltele de optimizare disponibile în BitDefender Total Security 2009 permit sistemului să ruleze la o viteză optimă, iar modulul de backup păstrează documentele şi datele importante în siguranţă.
Printre noutăţile aduse soluţiei BitDefender Total Security 2009 enumerăm:
Securitate online îmbunătăţită oferind o linie completă de tehnologii de protecţie pentru siguranţa zilnică a activităţilor desfăşurate online, precum online banking, cumpărături, socializare sau simpla navigare pe internet. Traficul este scanat în timp real împotriva atacurilor viruşilor, de phishing sau spyware, precum şi împotriva încercărilor de furt al identităţii utilizatorului.
Când laptopul se alimentează de la baterie, BitDefender trece automat în modulul laptop, care presupune un consum redus de energie. Scanările, sarcinile de backup şi de optimizare programate sunt amânate, pentru a se prelungi autonomia laptopului.
Prin criptarea mesageriei instant se asigură protecţia conversaţiilor, protejând accesul la traficul dintre două calculatoare. Facilitatea este disponibilă pentru aplicaţiile Yahoo! Messenger şi MSN Messenger.
Seiful pentru fişiere este un spaţiu securizat ce poate fi folosit pentru stocarea informaţiilor personale şi a fişierelor confidenţiale. Datele sunt criptate şi păstrate local, protejate împotriva furtului şi a "privirilor indiscrete".
Prin managementul centralizat al reţelei de acasă BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor casnici posibilitatea de a seta şi controla politici de securitate pe mai multe sisteme, dintr-o singură locaţie. Pot fi configurate de la distanţă, în timp real, ce task-uri precum scanări, modificări şi update-uri pot fi programate şi rulate individual.
BitDefender Total Security 2009 dispune de asemenea şi de un modul de jocuri, asigurând performanţă sporită cu un consum redus de resurse şi, nu în ultimul rând, protecţia firewall este substanţial îmbunătătiţă faţă de versiunile anterioare ale produselor.
" Îmbunătăţirile aduse atât soluţiei BitDefender Total Security 2009 precum şi întregii suite de produse BitDefender 2009 sunt încă o dovadă a calităţii de lider pe care BitDefender o are în lupta împotriva ameninţărilor informatice care se dezvoltă continuu în mediul de lucru actual", a declarat Carmen Maierean, Senior Product Manager, BitDefender. "Prin lansarea liniei de produse BitDefender 2009, oferim utilizatorilor noştri cea mai bună protecţie împotriva ameninţărilor de securitate."
Suita soluţiilor de securitate IT pentru desktop, BitDefender 2009 este compatibilă cu Windows XP(32&64b), Windows Vista(32 & 64b) şi Windows Home Server.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite