Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Seminarul tehnic Romkatel- a doua editie

07 Octombrie 2008



La hotelul Crowne Plaza, a avut loc cea de a doua editie a seminarului tehnic organizat de Romkatel sub deviza "Calitatea noastra-Succesul dumneavoastra!". Evenimentul s-a desfasurat in doua sectiuni specifice: Comunicatii mobile si Broadcast, CATV si R&D.
In cadrul sectiunii de Comunicatii mobile, au sustinut prezentari reprezentanti ai unora dintre cei mai importanti furnizori ai companiei, respectiv: Kathrein Werke KG, Anritsu, Kabelwerk Eupen AG, Anite, Fimotec, Axell Wireless, Quadrant Connections Ltd. sau Citel. Au fost prezentate ultimele inovatii in domeniul antenelor de broadcast si comunicatii mobile, echipamentelor de masura si control, cabluri, echipamente de testare wireless, telecomunicatii wireless, conectica sau protectie la suprasarcina.
La sectiunea Broadcast, CATV si R&D, pentru partea de broadcast au fost prezentate cele mai recente produse ale companiilor Spinner si Kathrein Werke KG iar pentru partea de R&D ultimele noutati de la Anritsu, Xantrex si Kikusui.
Evenimentul s-a bucurat de un larg interes in randul operatorilor de telecomunicatii, precum si al furnizorilor de servicii in acest domeniu.


Despre Romkatel


In 1994, compania a fost infiintata la Bucuresti, ca reprezentanta a Kathrein Werke KG pentru Romania si Europa de Est, avand un portofoliu restrans doar la produsele companiei-mama. Astazi Romkatel are o cifra de afaceri pentru 2007 de 16,8 milioane EURO fata de 250 mii EURO, in primul an de activitate si o gama larga de produse ale unor furnizori recunoscuti. Furnizand echipamente de inalta tehnologie si fiabilitate, precum si servicii de instalare profesionale, Romkatel este astazi unul dintre jucatorii importanti pe piata serviciilor de telecomunicatii si broadband din Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite