Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Microsoft şi TotalSoft un parteneriat solid

25 Octombrie 2008



Atunci când misiunea ta este să creezi aplicaţii software care, ulterior, vor fi folosite de câteva mii de utilizatori, lucrul în echipă este esenţial. La nivel local, Microsoft Partner Program cuprinde peste 3.000 de companii care distribuie produsele corporaţiei.



Liviu Drăgan,
General Manager, TotalSoft


Dintre acestea, compania TotalSoft, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa soluţiilor ERP de concepţie românească, dezvoltate pe platforma Microsoft, este Microsoft Gold Certified Partner. Această distincţie este acordată de către Microsoft celor mai experimentaţi parteneri, care oferă servicii profesionale şi prezintă competenţe tehnice dovedite în timp. Ca orice partener, TotalSoft beneficiază de licenţe gratuite pentru uz intern, ceea ce pentru o firmă care dezvoltă software înseamnă uneltele în munca de zi cu zi. Mai mult chiar, prin acest program, partenerul primeşte şi cele mai noi produse Microsoft, înainte ca acestea să fie lansate oficial pe piaţă. Pentru cei care pun inovaţia şi noutatea pe primul loc, acest acces preferenţial la tehnologie reprezintă un atu major pe piaţă.


Dincolo de tehnologie, TotalSoft a înţeles că misiunea oricărei companii este de a oferi clienţilor săi o experienţă reală prin intermediul soluţiilor sale. Astfel, numeroasele resurse de marketing şi vânzări disponibile prin programul de parteneriat cu Microsoft au fost implicate pentru ca, odată create, aplicaţiile şi soluţiile realizate de TotalSoft să poată fi comunicate clienţilor şi, în cele din urmă, folosite de către aceştia. Astfel, un întreg arsenal de marketing este pus la dispoziţia TotalSoft, în calitatea sa de partener Microsoft: referenţierea soluţiilor în cataloagele de soluţii Microsoft, promovarea competenţelor şi specializărilor, publicarea unor studii de caz şi numeroase materiale de marketing.


TotalSoft îşi construieşte viitorul cu încredere şi cu certitudinea că are alături un partener pe care poate miza, atât pentru tehnologia de care are nevoie, cât şi pentru strategia de business pe termen lung. Ca şi TotalSoft, orice partener certificat Microsoft poate beneficia de resursele şi sprijinul Microsoft în construirea de soluţii şi în promovarea lor către clienţi. Este un parteneriat complet, care acoperă multiple zone de cooperare între companii: strategie, investiţii, tehnologie, marketing, vânzări, training etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite