Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Vilicotel–management hotelier de 5 stele

26 Octombrie 2004



Aplicatia a castigat la BINARY premiul pentru cea mai buna realizare a anului

Compania Ambo Consulting a primit la Expozitia Nationala de Electronica si Software – Binary 2004 „Diploma de Excelenta pentru cea mai buna realizare pe anul 2004, in cadrul sectiunii de software pentru utilitati si servicii“ pentru aplicatia Vilicotel. Confirmarea valorica a venit insa mai devreme, pe plan international. Desi lansat pe piata din Austria abia la inceputul anului 2004, peste 30 de unitati hoteliere de diverse marimi folosesc cu succes Vilicotel in activitatea zilnica, numarul acestora fiind in continua crestere.

Aplicatie cu o serie de elemente inovative este unica in raport pret/functionalitate pentru piata romaneasca. De altfel, deviza comuna a partenerilor de proiect este „Best quality for a fair price“, iar programele de update si mentenanta asigura investitiei un viitor garantat.

Vilicotel este rezultatul conlucrarii dintre firmele TARGET-WWW-Dienstleistungen din Austria / Radstadt, cu o experienta indelungata in domeniul serviciilor informatice pentru turism si Ambo Consulting SRL, producatoare de sisteme informatice complexe, cu traditie in dezvoltarea de softuri in domeniul managementului hotelier.

Avand la baza acest Know-how, Vilicotel a fost dezvoltat in intregime de specialisti din Romania si apare ca o solutie complexa, modularizata, ce corespunde cerintelor unui mare segment de clienti potentiali, de la micile pensiuni pana la marile hoteluri.

Descriere
Vilicotel este gandit ca o aplicatie moderna, multiuser, care, folosind o baza de date complexa asigura o usurinta deosebita in utilizare. Interactivitatea programului permite extragerea in timp real a informatiilor necesare, reducand astfel administrarea hotelului la cateva click-uri. In versiunea de baza programul interactioneaza cu portalul turistic www.topaustria.at pentru clientii din Austria, pentru Romania existand portalul www.besthotels.ro. Module pentru comunicarea cu alte portale turistice renumite se pot procura optional.

Managementul camerelor: Cele mai importante informatii dintr-un hotel sunt legate de situatia exacta si in timp real a camerelor. VILICOTEL foloseste o diagrama interactiva, care permite vizualizarea permanenta a situatiei camerelor precum si introducerea si modificarea rezervarilor.

Managementul clientilor: Programul stocheaza datele clientilor: informatii de contact, date personale, serviciile preferate, cazarile si facturile anterioare, insotitorii, corespondenta etc. Uneltele de cautare performante permit folosirea acestor informatii „strategice“ atat pentru un management mai eficient cat si pentru un tratament special oferit clientilor fideli.

Preturi si facturi: Pe baza unor tarife predefinite in program, acesta redacteaza pentru fiecare client o factura care include pretul cazarii, calculat automat in functie de tipul camerei si de durata sejurului, precum si toate produsele si serviciile consumate in hotel.

Mesaje: Un modul special acopera atat mesajele pentru clienti cat si diverse atentionari folosite de receptioneri in activitatea zilnica din cadrul hotelului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Tudorica Pietraru
Solutia pare putin depasita pentru momentul actual mai ales ca este pe bani. In plus nu inteleg ce aduce nou pe aceasta piata deoarece sunt multe aplicatii care ofera aceleasi facilitati si sunt OpenSource (Gratuite) (?).
22 Februarie 2005, 03:27:06
Bobo Deutschmann
Mi se pare o solutie care nu face mare lucru, dar in schimb sigur ne goleste puternic portofelul. Aceasta solutie cred ca se adreseaza pt o mica parte a societatii numita fosta si actuala boerime. Fluxul de lucru dupa cum am vazut la prezentare e cam simpla dar la subiect: doua clickuri cu mouseul si iar scoti euroii din buzunar.
22 Februarie 2005, 06:25:12
Rambo Gischtaller
Programul asta parca l-am mai vazut si in Austria cand am fost in vacanta la schi, dar acolo o alta firma se dadea drept producator: Dienstleistungen GmbH. Cine mai intelege? O fi cum era pe vremea lu' Adam si Eva cu sarpele?
22 Februarie 2005, 06:48:10
Indianul
Stimati domni. Am si eu o nelamurire. La inceput programul lucra frumos si eram foarte multumit, dar dupa un timp a inceput sa umfle estimarile si imi facea tot feluri de rapoarte ba cu bani negrii, ba cu bani albi...nu mai pricep nimic. Culmea a fost cand a inceput sa-mi reduca si tarifele orare...S-a mai lovit cineva de aceasta problema?
22 Februarie 2005, 07:00:09
Bucs
Este un proiect foarte complex si foarte sofisticat. Si eu am participat in dezvoltarea lui.
22 Februarie 2005, 10:49:22
Voicu
Eu am o parere mai putin buna despre acest soft. Se vede ca nu erau oameni care sa deie cu biciul, pt. ca contine prea mult buguri si inconsistente.
22 Februarie 2005, 11:02:09
Onyx
Totusi programul are si multe minusuri. Ar fi superb daca mi-as putea organiza si showul de striptease din fiecare seara cu un singur click. Mai mult, ar fi nemaipomenit daca am putea organiza si jocuri strip poker cu clientii nostri in fiecare noapte.
22 Februarie 2005, 11:20:52
Bogyos Maca
Are o gramada de facilitati. Am fost in weekend la Temeschwar si pur si simplu am ramas cu gura cascata. Cred ca daca as fi fost cunoscator de limba germana as fi ramas si mai uimit. Asa nu prea am inteles ce faceau acolo boierii, dar rezultatele vorbesc de sine. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa-l achizitionez si eu, ca peste cativa ani poate o sa iau si un hotel.
22 Februarie 2005, 11:34:25
Domnul Broscoi
Astia au vrut sa-mi vanda si niste servere expirate. Amu cred ca le dau la pachet cu programul. Poate mai pica si ceva masinutza de 4-5 ani.
22 Februarie 2005, 11:38:59
Used Car Dealer
Programul asta ma surprinde cu ceva nou in fiecare zi... Azi consistenta portalului [i]www.besthotels.ro[/i] mi-a captat atentia toata ziua. Nu pot sa pricep de unde atata imaginatie. Astept cu nerapdare ce facilitati noi va mai putea oferi acest program si portal turistic fantastic! Cat despre preturile piperate, calitatea intotdeauna costa, asta-i regula.
22 Februarie 2005, 11:39:48
MOSSAD
Articolul contine prea multe semne masonice folosite pt. dominarea maselor. Sa nu uitam ca aceasta tendinta a fost dominanta si in germania interbelica.
24 Februarie 2005, 02:07:47
An-didi
Voi publica si eu o rubrica cu acest produs de referinta la noul meu loc de munca, la ziarul din SM. Doamne!!! Bine ca am scapat:)
25 Aprilie 2005, 09:59:08
SexyBob
Vreau sa precizez, ca vindem nu numai Vilicotelul, ci si niggeri, masini si calculatoare second hand. Astept oferte si comenzi!
25 Aprilie 2005, 10:09:04
Ro-Beny
Au si un webmaster nigger meserias, il mai inchiriez si eu din cand in cand. Meserie!!!
25 Aprilie 2005, 10:12:29
S-Nigger
Managerul firmei este un mare specialist in comert second hand. Acest program a fost dezvoltat pe banii unu austriac, astfel incat boierii au si avut profit din treaba asta. Dupa ce fraierul de austriac a investit toti banii, s-o dus boierii la expozitie si au luat premiile.
26 Decembrie 2005, 02:15:30
Gunther
Am inchiriat si eu un nigger de la astia, dar era prea timid, nu stia inca cum se presteaza in acest business. Acum patronul s-o revansat si mi-a oferit alti doi niggeri si mai proaspeti, asa ca cumva tot o sa ducem noi pana la capat treaba.
26 Decembrie 2005, 02:19:22
Bond de SM
Inchipuiti-va ca sunteti fata-n fata cu turnul lui Shimon din biblie si simtiti atractia acestui lacas sfant. Asa simtea si boierul sef, dar l-a pasat lui Gunther, in speranta unui profit nemuncit.
26 Decembrie 2005, 02:28:18
pbx
HiPath Hospitality Service Center Compact and Business V2.0 Aplicatie hoteliera centrala telefonica - Solutie CRM pentru hoteluri http://www.dect.ro/hipath-hospitality-service-center-aplicatie-hoteliera-centrale-p-126.html
17 Ianuarie 2006, 07:16:46