Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP isi diversifica oferta de toamna

26 Octombrie 2004



In aceasta toamna, HP intentioneaza sa intre pe piata cu produse care sa preintampine nevoile tot mai complexe ale utilizatorilor in prelucrarea imaginilor digitale. Noua gama de produse Imaging & Printing va avea ca principala caracteristica fotografia digitala. Fie ca va fi vorba de o multifunctionala, imprimanta cu jet de cerneala sau imprimanta foto, utilizatorii vor putea beneficia de un numar mare de functii avansate de prelucrare digitala.


Imprimare digitala fara calculator
Atat imprimantele foto, cat si multifunctionalele cu jet de cerneala vor oferi posibilitatea de imprimare fara calculator. Ele vor avea integrate cititoare de carduri de memorie, iar pentru previzualizarea imaginilor vor fi dotate cu ecrane color cu dimensiuni pana la 8.8 cm diagonala. De asemenea, prin intermediul conexiunii Bluetooth, va exista posibilitatea ca pozele digitale sa poata fi imprimate direct de pe telefonul mobil.


Prelucrarea fotografiei digitale direct din imprimanta
Efectele de prelucrare directa din imprimanta au fost imbunatatite cu noi functii, printre care se numara eliminarea ochilor rosii, modul de imprimare pasaport, tiparirea automata a fotografiilor in exemplare multiple la dimensiuni standard (gen buletin sau pasaport) sau imbunatatirea calitatii cadrelor, componente ale unui video clip, in momentul imprimarii acestora.


Tehnologia HP Real Life
Prin tehnologia HP Real Life, utilizatorii HP vor putea fi ghidati pentru a realiza fotografii mai bune. Spre exemplu, prin HP Adaptive Lighting va putea fi refacut contrastul fotografiei, atat zonele subexpuse, cat si zonele supraexpuse fiind imbunatatite. Datorita unor functii precum eliminarea efectului de ochi rosii direct din camera, previzualizarea fotografiei panoramice sau posibilitatea de a primi sfaturi despre cum trebuie efectuata fotografia, utilizatorul nu va avea nevoie de cunostinte teoretice despre fotografia digitala.


Posibilitati multiple de conectare
Noile echipamente se vor putea conecta la calculator sau retea de calculatoare printr-un numar variat de moduri: USB, Bluetooth, retea cu fir Ethernet 10/100 Mb sau retea fara fir Wireless 802.11 b/g. Fotografiile digitale vor putea fi tiparite sau trimise prin intermediul Internetului indiferent de locatie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite