Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

O noua versiune SDnet

06 Noiembrie 2008



SDnet, companie ce activează în domeniul dezvoltării de solutii IT destinate distribuţiei de presă, lansează noua versiune a platformei integrate de management dedicate industriei de profil. Evenimentula avutloc astazi, la Hotel Intercontinental. Evenimentul a reunit profesionişti din domeniul mass-media şi va expune soluţii informatice pentru gestiunea şi coordonarea procesului de distribuţie în companiile de presă.

Printre invitaţii la eveniment, Dan Apostolache, director de distribuţie al "Publimedia International" şi Gabriela Vlad, director de distribuţie al publicaţiei "Can Can", au discutat despre cum a influenţat integrarea soluţiilor informatice evoluţia companiilor pe care le reprezintă şi impactul acestora asupra procesului de distribuţie.


În cadrul evenimentului au fost prezentate soluţii la provocările distribuitorilor în procesul de difuzare a presei: nevoia de a optimiza şi accelera procesul de distribuţie, scurtarea ciclului de distribuţie şi vânzare, identificarea şi manipularea facilă a tuturor informaţiilor înregistrate în sistem, accesul în timp real la rapoarte de management sau rapoarte solicitate de autorităţile ce reglementează şi monitorizează distribuţia de presă.

“Suntem interesaţi să optimizăm activitatea în distribuţia de presă şi un astfel de eveniment este o ocazie unică de a răspunde specific provocărilor din domeniu şi de a contribui semnificativ la eficientizarea activităţii clienţilor noştri. Credem că soluţia oferită de noi este una revoluţionară pe piaţă, atât prin funcţionalităţile oferite precum şi prin modul în care se implementează. Sub umbrela evenimentului am încercat să reunim reprezentanţi ai tuturor părţilor implicate în acest proces complex, astfel încât , prin platforma pe care o dezvoltăm să facilităm un schimb în timp real între toţi factorii distribuţiei de presă ”
, a declarat Alin Dorobanţu, General Manager SDnet.



Tags: ERP, SDnet

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite