Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Nou management la Epicor Software Romania

07 Noiembrie 2008



Epicor Software Romania a prezentat in cadrul unei conferinte de presa noua echipa de management. Conform informatiilor primite de la Emil Bobocea, Regional Sales Director, Epicor Software Romania, structura de conducere va fi formata din trei directori, directorul de vanzari, de servicii si cel al managementului financiar, care vor raporta direct catre Stefan Westelius, vicepresedinte pe vanzari in EMEA, Epicor Software.
In prezent, echipa Epicor este alcatuita din 12 consultanti, urmand ca pana la jumatatea anului viitor sa ajunga la 20 de consultanti.
Cu aceasta ocazie, compania a prezentat functionalitatile celei mai noi versiuni iScala, dar si seria Epicor 9 ERP, platforma care cuprinde functionalitati precum Unified Communications, RSS si Google Search.
“Clientii din Romania pot opta sa-si mentina operarea pe sistemul iScala, dar pot opta sa migreze spre noua platforma Epicor 9, care va ajunge in Romania in trimestrul al doilea sau al treilea al lui 2009, in urma procesului de localizare. Vom oferi in continuare suport pentru iScala pe termen foarte lung”, a precizat Emil Bobocea.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite