Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AXIGEN şi Hostway oferă soluţii de mesagerie electronică īn sistem SaaS

25 Noiembrie 2008



Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), şi Hostway România (http://www.hostway.ro), furnizor de servicii de hosting, anunţă astăzi semnarea unui acord de business al cărui obiectiv este de a veni pe piaţă cu o ofertă comună de găzduire a serviciilor de mesagerie AXIGEN, în sistem SaaS (software as a service).


Astfel, începând din luna Noiembrie 2008, companiile au posibilitatea de a achiziţiona Hosted AXIGEN, un serviciu găzduit de mesagerie electronică, ce poate fi adaptat şi personalizat în funcţie de cerinţele specifice ale companiei, plătind lunar o sumă fixă pe fiecare cont de email şi pentru spaţiul ocupat de acestea pe disc. Principalul avantaj al acestui produs faţă de găzduirea in-house este reducerea semnificativă a costurilor prin eliminarea cheltuielilor legate de cumpărarea şi colocarea unui server, de administrarea şi securizarea sa, de instalarea şi managementul unui server de email, precum şi a backup-ului de date.


Unul dintre cele mai importante atribute pe care companiile le caută la o soluţie software sau la un serviciu este flexibilitatea. Suntem încrezători că, prin parteneriatul cu Hostway România, vom oferi managerilor companiilor româneşti toată flexibilitatea de care ei au nevoie pentru a-şi adapta soluţiile de mesagerie la nevoile curente ale afacerilor pe care le coordonează dar şi la resursele tehnice şi financiare de care dispun”, adaugă Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.
Hostway Corporation este unul dintre primii trei furnizori mondiali de servicii de găzduire web, în oferta sa numărându-se şi servicii de înregistrare de domenii Internet, servicii ecommerce, de colocare, hosting dedicat dar şi în sistem SaaS. Hostway are peste 600.000 de clienţi în întreaga lume iar filiala sa locală, deşi înfiinţată în urmă cu doar doi ani, a devenit unul dintre pricipalii jucători în industria de profil din România.


Suntem siguri că acest parteneriat va avea o contribuţie semnificativă la eforturile noastre de expansiune şi diversificare a ofertei de soluţii SaaS. Noile servicii Hosted AXIGEN sunt integrate pe deplin cu interfaţa de gestionare Hostway şi ne vor ajuta să venim cu propuneri interesante către clienţii noştri ale căror nevoi de business sunt din ce în ce mai complexe”, spune Flaviu Radulescu, Director General la Hostway România.


Dată fiind tehnologia AXIGEN care permite configurarea în cele mai mici amănunte a serverului de email dar şi controlarea cu mare atenţie a traficului de mesaje electronice, noua ofertă lansată împreună cu Hostway va fi extrem de atrăgătoare pentru companiile autohtone”, completează Oana Bornaz.
AXIGEN Mail Server, ajuns la versiunea 6.2, funcţionează pe cele mai utilizate distribuţii Linux şi BSD, pe Solaris şi Windows, dar şi pe arhitecturile PowerPC şi SPARC. În ultimii ani, AXIGEN a devenit soluţia preferată de mesagerie pentru un număr tot mai mare de companii şi furnizori de servicii Internet (ISP) din întreaga lume.
Despre Gecad Technologies SA
Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluţia de mesagerie electronică pentru profesionişti, care asigură un mediu global de comunicare eficient şi sigur pentru creşterea afacerilor furnizorilor de servicii şi companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internaţional de peste 140 de parteneri din 80 de ţări şi asigură traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.
O echipă profesionistă, cu 15 ani de experienţă în domeniul mesageriei electronice şi securităţii IT dezvoltă produse de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecureTM, AXIGEN SmartProcessingTM şi AXIGEN UltraStorageTM. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN, vizitaţi
http://www.axigen.com.
Despre Hostway Corporation si Hostway România
Hostway Corporation este una dintre primele 3 companii de hosting din lume oferind servicii de găzduire web, înregistrare domenii, colocare şi hosting dedicat pentru mai mult de 600.000 de clienţi din toată lumea. Fondată în 1998, Hostway s-a extins în 11 ţări de pe 4 continente având birouri deschise în Chicago, Tampa, Austin, Vancouver, Londra, Paris, Amsterdam, Antwerp, Frankfurt, Hanovra, Sydney, Mumbai, Bucureşti şi Sofia. Hostway opereaza in cele mai performante centre de date pentru a reduce complexitatea si costurile tehnologiilor web atat pentru afacerile mici, cat si pentru marile corporatii.
Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006 si a devenit in scurt timp unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Suntem mandri sa lucram alaturi de branduri importante cum ar fi BRD, Trilulilu, GSP TV, CANCAN, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel Romania, care se alătură clientilor noştri internationali: eBay, Wikipedia, Sony Music, Coca Cola, PEPSICO, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News, KFC, Verizon, Comcast, si multi altii.
Pentru mai multe detalii vizitati
www.hostway.ro
Contact de presă Gecad Technologies/AXIGEN:
Alina Popescu
Tel: +40-21-303-2080
Fax: +40-21-303-2081
E-mail:
alina.popescu@axigen.com




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite