Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Centrul de training şi soluţii MB Distribution

28 Noiembrie 2008



În domeniul IT&C, unde dinamica schimbărilor este foarte mare, evoluţia tehnologiei implică generarea procesului de training aferent pentru a asigura astfel competenţele necesare utilizării acesteia. Plecând de la aceste necesităţi, MB Distribution şi-a propus realizarea unui sistem de instruire care să permită promovarea noilor tehnologii IT către partenerii săi, precum şi utilizarea eficientă a acestor soluţii de către utilizatorii finali.


Centrul de Training şi de Soluţii MB Distribution, al cărui lansare oficială a avut loc pe 25 septembrie 2008, oferă servicii de educaţie şi training aliniate la conceptele de instruire menţionate mai sus, specializate pe soluţii IBM hardware şi software, acoperind întreaga gamă de soluţii tehnologice care pot adresa necesităţile unei companii, atât de nivel mic şi mediu, cât şi de nivel enterprise.


Fiind dotat cu o infrastructură IT aliniată permanent la noile tehnologii apărute, Centrul de Training şi Soluţii MB Distribution vine în întâmpinarea partenerilor pentru a-i sprijini în dezvoltarea competenţelor interne, a celor tehnice, cât şi a celor de vânzări, pentru a-i ajuta să transforme caracteristicile echipamentelor şi soluţiilor software în avantaje imediate şi concrete pentru utilizatori, să le explice şi chiar să demonstreze cum noile tehnologii pot contribui la creşterea afacerii lor.
MB Distribution aduce prin acest centru două concepte inovatoare. Primul este de a pune la dispoziţia partenerilor, pentru testare, soluţii complete, într-un mediu real de business. Astfel, pot fi testate şi demonstrate:
• tehnologiile IBM care adresează nevoile de stocare ale unei companii, plecând de la ataşarea directă la servere a unei soluţii de stocare până la soluţii de tip SAN sau NAS, cât şi soluţii de virtualizare, pentru a putea identifica astfel avantajele fiecărei soluţii;
• soluţiile blade atât pe platformă Intel, cât şi pe platformă POWER 6;
• soluţiile pentru back-up, atât hardware, cât şi software;
• produsele software IBM.


Al doilea concept inovator este de a realiza parteneriate cu producătorii şi implementatorii de diverse soluţii software, prin care aceştia pot testa şi demonstra aplicaţiile lor pe infrastructura existentă în cadrul centrului de training, atât direct, cât şi prin acces VPN. Scopul acestei iniţiative este de a răspunde la o solicitare frecvent ridicată de clienţi şi anume: „Vreau să văd cum rulează aplicaţia într-un mediu real”.


Un ultim aspect pe care dorim să-l menţionăm este că Centrul de Training şi Soluţii MB Distribution va fi un organism dinamic, în permanenţă legat de necesităţile partenerilor, încercând mereu să vină în întâmpinarea cerinţelor lor, deoarece numai împreună putem găsi răspunsurile la problemele clienţilor noştri.


Florin FILE MITITA, Senior Consultant Coordonator Centrul de Training şi de Soluţii MB Distribution


MB Distribution SRL
Bd. Barbu Văcărescu nr. 162,
sector 2, Bucureşti
Tel: 021 231 79 88
Fax: 021 230 03 13
www.mbd.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite