Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Océ VarioPrint 4000 – noua definiţie a productivităţii

28 Noiembrie 2008



Documentele tranzacţionale reprezintă coloana vertebrală a oricărei afaceri. Ele guvernează întregul lanţ logistic, generând venituri şi menţinând compania în legătură cu clienţii şi furnizorii săi. Potrivit Gartner Group, “costul documentelor tranzacţionale în companiile americane este estimat la 15% din veniturile anuale ale acestora”, angajaţii “consumându-şi până la 60% din timpul de lucru” cu activităţi legate de producerea şi distribuţia lor. Cu toate acestea, majoritatea clienţilor nu sunt satisfăcuţi de onţinutul şi de disponibilitatea lor. Astăzi, documentele tranzacţionale trebuie să comunice mai bine şi mai repede, fie că este vorba de facturi, avize de expediţie, documente de transport, note referitoare la soldul clienţilor, chitanţe sau comenzi de aprovizionare.


Océ a conceput familia de echipamente VarioPrint 4000 pentru a-şi ajuta clienţii să comunice eficient prin intermediul documentelor lor. Acestea pot fi personalizate cu informaţii comerciale - spre exemplu, detalierea tuturor convorbirilor efectuate
de un abonat în cazul facturilor telefonice - şi de marketing – promoţii la diverse produse achiziţionate anterior de respectivul client, punctele obţinute în cadrul unui program de fidelitate, etc.


Cele două modele ale gamei, Océ VarioPrint 4110 şi Océ VarioPrint 4120, permit imprimarea, copierea, scanarea şi finisarea profesională a documentelor tranzacţionale. Gândite pentru fiabilitate pe termen lung şi operare continuă, sistemele produc 106,
respectiv 120 de pagini formate A4 pe minut la o rezoluţie de 600 x 1200 dpi şi suportă tipărirea a până la un milion şi jumătate de pagini pe lună.


Familia VarioPrint 4000 este bazată pe tehnologia Océ CopyPress, ce presează tonerul direct pe hârtie. Procesul permite tonerului să se fixeze pe materialul de imprimare la o temperatură mult mai scăzută decât la sistemele convenţionale, eliminându-se reziduurile şi praful. De asemenea, datorită acestei temperaturi reduse hârtia nu se va ondula când este trecută prin echipament.


Clienţii pot alege diverse configuraţii, echipamentele fiind pe deplin modulare. O componentă esenţială este controller-ul PRISMAsync, care le îmbunătăţeşte performanţele prin RIP-ul de mare viteză şi capabilităţile multi-tasking. În plus, sistemele sunt compatibile cu pachetele software Océ Prisma, concepute pentru a eficientiza fluxul de lucru.


Graţie productivităţii şi fiabilităţii familiei Océ VarioPrint 4000 costurile şi timpul alocat producţiei documentelor tranzacţionale se va reduce considerabil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite