Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Frānă īn 2009 pe piaţa ERP din Romānia?

29 Noiembrie 2008




Pe fondul trecutului, ce arăta creşteri mari şi potenţial importante pe piaţa românească de ERP, multe companii IT din România au investit în capabilităţi tehnice, comerciale şi de marketing pentru a câştiga cote de piaţă prin proiecte ERP, în special în zona conturilor private.


Cu o tradiţie de doi ani, studiul PAC a ajuns la a treia ediţie şi răspunde în continuare numeroaselor cereri venite din partea companiilor de soft şi servicii ERP de a analiza stadiul actual al pieţei şi de a previziona dezvoltarea ulterioară. Studiul urmăreşte o metodologie dezvoltată de PAC de-a lungul unei activităţi de 30 de ani pe piaţa europeană, precum şi cunoaşterea pieţei româneşti şi regionale pe care consultanţii din România au obţinut-o în ultimii şapte ani.


Metodologia PAC se bazează pe întâlniri directe cu principalii furnizori de soft şi servicii ERP, în acest caz, ceea ce permite o bună înţelegere a activităţilor desfăşurate de aceştia, a modului în care se raportează la piaţă şi la clienţi, precum şi a provocărilor pe care le au pe o piaţă în dezvoltare - aşa cum este în România.



Eugen Schwab-Chesaru, Partner & Managing
Director



Pierre Audoin Consultants (PAC) este un grup internaţional cu o istorie de peste 30 de ani, fondat în 1976 la Paris. Prin birourile deschise în ultimii 15 ani la München, Londra, New York şi Bucureşti, PAC oferă analiză de piaţă şi consultanţă strategică pentru companiile din industria de soft şi servicii informatice din 21 de ţări. De 10 ani, PAC are un birou regional la Bucureşti, echipa de consultanţi din România fiind responsabilă de regiunea Europa Centrală şi de Est (Cehia, Polonia, România, Rusia,
Slovacia, Ungaria). Pentru mai multe informaţii despre studiile şi serviciile PAC, vizitaţi www.pac-online.com sau contactaţi biroul de la Bucureşti la telefon 021.410.75.80 sau email info-romania@pac-online.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite