Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Matricia Solutions, mix-ul ideal de consultanţă şi tehnologie

01 Decembrie 2008



Matricia Solutions a fost fondată în ianuarie 2008 de către o echipă de consultanţi profesionişti, cu o experienţă importantă în consultanţă de business şi IT, Project Management şi Risk Management. Experienţa de lucru în proiecte complexe a echipei Matricia aduce un plus de valoare clienţilor companiei, prin know how-ul acumulat în cele mai diverse procese de afaceri şi prin capacitatea de armonizare a cerinţelor de business cu posibilităţile oferite de tehnologia actuală.


Matricia îşi propune să devină unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software pentru business management din piaţa românească, prin implementarea într-o manieră profesionistă a unor soluţii software de referinţă la nivel mondial, care să asigure succesul pe termen lung al clienţilor săi.


Shared Purpose - filozofia Matricia


Matricia construieşte împreună cu clienţii săi un parteneriat bazat pe loialitate, devotament şi împărtăşirea unui scop comun - acela de a aşeza o fundaţie solidă pentru succesul pe termen lung al fiecărui business. Echipa Matricia îşi
identifică scopurile cu cele ale clienţilor, pe care îi ajută, prin intermediul tehnologiei şi prin experienţa acumulată, să îşi exploateze mai bine potenţialul şi oportunităţile de business.


Calitatea serviciilor de consultanţă este crucială pentru reuşita oricărui proiect


Pe lângă performanţele intrinseci ale soluţiei, reuşita unei implementări depinde, în mare măsură, de echipa de proiect. Ceea ce adaugă cu adevărat valoare în orice proiect este calitatea profesioniştilor care le adaptează la nevoile fiecărui business şi are le urmăresc eficienţa de-a lungul timpului.


Încredere, implicare, grijă, responsabilitate şi esprit de corps sunt valorile care ghidează echipa Matricia. Aceste valori sunt un fundament solid pentru dezvoltarea portofoliului de clienţi şi construirea de parteneriate durabile.


Soluţiile din portofoliul Matricia

Soluţiile
din portofoliul Matricia sunt perfect integrabile, permiţând companiilor să obţină o imagine completă asupra proceselor de afaceri: OnBase (Enterprise Content Management), Ascent CRM şi Dynamics CRM (Customer Relationship Management) şi Dynamics AX (Enterprise Resource Planning). Acest mix de soluţii adresează procese de business complexe, specifice companiilor medii şi mari, cu focus pe câteva domenii de activitate: producţie, pharma, distribuţie, service, servicii financiare, servicii profesionale.


Parteneriate


Matricia Solutions este partenerul a trei producători de aplicaţii software de talie mondială: Hyland Inc., Ciber UK şi Microsoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite