Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Matricia Solutions, mix-ul ideal de consultanţă şi tehnologie

01 Decembrie 2008




Hyland Inc. este o companie americană, unul dintre principalii furnizori globali pe piaţa de soluţii de Enterprise Content Management. În 1991, Hyland a dezvoltat soluţia OnBase, care, în prezent, este utilizată de mai bine de 7 200 de companii la nivel global. Matricia este distribuitorul acestei soluţii în România şi în Europa de Est. OnBase este o soluţie complexă, care combină mangementul electronic al documentelor (Document Management), managementul proceselor de business (Workflow) şi managementul arhivelor într-o singură aplicaţie.


OnBase permite organizaţiilor să îşi automatizeze procesele de business, să reducă timpul şi costul rezolvării funcţiilor de business, să îmbunătăţească eficienţa organizaţională, şi să adreseze nevoia de control crescut al riscului şi conformităţii documentelor.


OnBase este o aplicaţie modulară destinată mai multor verticale de business, cum ar fi - servicii financiare, pharma, producţie, construcţii, distribuţie şi servicii profesionale -, ca şi departamentelor de back-office - contabilitate, resurse umane, juridic. Succesul OnBase este datorat nu numai flexibilităţii, capacităţii de integrare, adopţiei rapide, dar şi acestei particularizări pe verticale diferite de business, fiecare cu nevoile sale specifice.

Beneficii:

• Eficienţa operaţională
• Reducerea riscurilor
• Recuperarea în caz de dezastru/continuitatea în afaceri
• Îmbunătăţirea politicilor privind manipularea datelor corporative
• Reducerea costurilor aferente stocării documentelor, fizice sau electronice

Ciber UK
este o companie britanică care dezvoltă soluţii software pentru managementul relaţiilor cu clienţii (Customer Relationship Management) şi soluţii de customer interaction de peste 10 ani, fiind unul dintre liderii pieţei de profil din UK.


Lansat în anul 2000, Ascent CRM gestionează punctele de interacţiune cu clienţii prin sales, marketing şi aplicaţii de suport, dovedind şi o abilitate unică de a integra date şi procese din alte sisteme utilizate în organizaţie. Ascent CRM oferă o viziune unică asupra clientului, crucială pentru a dezvolta o strategie durabilă de management relaţional. Ascent oferă integrare nu numai cu suita de aplicaţii, dar şi cu canalele de clienţi şi cu funcţiile departamentului de back-office.


Beneficii:
• Îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii şi furnizorii
• Procese rafinate pentru accelerarea nivelului de vânzări - introducerea comenzilor reduce timpul de procesare de la aproximativ o săptămână la mai puţin de opt ore.
• Previziuni îmbunătăţite, urmărirea oportunităţilor şi managementul conturilor.
• Vizibilitate completă a tuturor proceselor şi datelor legate de clienţi şi furnizori.


Microsoft - Matricia este distribuitorul aplicaţiilor din suita Dynamics, şi anume Dynamics AX (Axapta) şi Dynamics CRM. Dynamics AX 2009 este o soluţie completă de business management destinată organizaţiilor medii şi mari. Microsoft Dynamics AX este construit pentru a facilita business-ul prin consolidarea şi standardizarea proceselor, oferind vizibilitate în întreaga organizaţie, cu impact în reducerea costurilor. Cu ajutorul Microsoft Dynamics AX, puteţi fi siguri că soluţia dumneavoastră de business este în concordanţă cu cerinţele angajaţilor şi industriei.

Beneficii:

• Automatizarea proceselor de business în întreaga organizaţie
• Susţine relaţionarea cu clienţii, furnizorii, partenerii, angajaţii şi subsidiarele din întreaga lume
• Uşor de personalizat şi scalabil
• Tehnologia avansată susţine creşterea afacerii dumneavoastră
• Robust, sursă all-in-one
• Susţine operaţiuni în ţări diferite, limbi diferite şi valute diverse.


Matricia se poziţionează aşadar ca un furnizor unic de soluţii de business management complexe, integrabile, adecvate conjuncturii economice actuale, când toate organizaţiile au ca prim obiectiv creşterea productivităţii
prin reducerea costurilor proceselor funcţionale.



„Brand-ul Matricia are la bază nişte valori solide: construirea unei relaţii de încredere cu clienţii noştri, dedicare, profesionalism. În servicii, o cultură de organizaţie care să graviteze în jurul acestor valori este vitală. Dincolo de tehnologie, Matricia înseamnă în primul rând o echipă de oameni inimoşi, care împărtăşeste un scop comun cu clienţii săi - acela de a aşeza o fundaţie solidă pentru succesul pe termen lung al fiecărui business“

Diana Lungulescu,
Director General, Matricia Solutions


Pentru informaţii suplimentare accesaţi site-ul
www.matricia.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite