Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

COMETEX deschide un nou centru comercial in Brasov

13 Decembrie 2008



Cometex, compania de real-estate a grupului Altex, a inaugurat un modern centru comercial in orasul de la poalele Tampei.
Noul centru comercial este localizat in partea de nord-vest a Brasovului, pe strada Cristianului, intr-o zona urbana aflata intr-o puternica expansiune din punct de vedere comercial. Principalii chiriasi care ii vor intampina pe brasoveni in acest complex comercial construit de Cometex sunt Altex, Piritex si Staer.

Prin complexul inaugurat, Cometex le ofera brasovenilor o noua dimensiune a cumparaturilor. Stilul arhitectural modern si inovator este amprenta sub care se pozitioneaza acesta. Noul centru comercial ofera o vasta paleta de solutii pentru mobilarea, decorarea si dotarea cu produse electronice si electrocasnice a locuintei sau biroului.

Noul complex s-a axat pe principiul utilitatii si pe imbinarea avantajoasa a facilitatilor oferite, dorind sa ofere clientilor accesul la servicii diverse. Astfel, acesta ofera si servicii bancare, o farmacie, precum si o cafenea- in curs de amenajare.

Complexul este dezvoltat pe un teren de 7.750 mp. Constructia este structurata pe doua nivele( parter si etaj), avand o suprafata totala de 8.700 mp, dintre care aproximativ 7.500 mp cu destinatie comerciala. Parcarea exterioara asigura peste 120 de locuri, iar accesul in complex este facilitat de scarile rulante si liftul panoramic.

Constructia a demarat in noiembrie 2007, fiind planificata si proiectata incepand din primavara aceluiasi an. Centrul a fost proiectat de L'Image Arhitectura si beneficiaza de sisteme de iluminat cu tehnologie LED, acestea reprezentand solutii ce permit economisirea energiei electrice si protectia mediului.




"Cu un design arhitectural modern, cu prezenta unor ancore importante pe piata de retail, noul centru comercial va asigura vizitatorilor experienta cumparaturilor pentru amenajarea, utilarea sau decorarea locuintei la cele mai noi standarde." declara Manuela Jivan, Head of Commercial Cometex.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite