Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

FAN Courier a ales o soluţie IT “Express”

19 Decembrie 2008




Ce dezvoltări ulterioare sunt avute în vedere?

Dezvoltarea unui modul destinat procesului de cartare şi utilizarea GPS.


Beneficiile soluţiei Total Technologies

Soluţia implementată la FAN Courier a fost dezvoltată de Total Technologies astfel încât să acopere optim necesităţile şi specificaţiile solicitate de compania client. Cu o activitate dinamică de 16 ani, Total Technologies este unul dintre principalii integratori din piaţa IT românească, oferind servicii, produse IT şi soluţii la cheie adaptate cerinţelor specifice ale clientului. Compania, specializată în integrarea echipamentelor de tehnică de calcul şi periferice, proiectarea şi dezvoltarea produse software, integrarea echipamentelor în tehnologia codurilor de bare, are un amplu portofoliu de soluţii software şi hardware cu care adresează numeroase verticale: retail, producţie, FMCG, bănci, educaţie, sănătate publică şi privată, administraţie publică, utilităţi etc.


Soluţia furnizată de Total Technologies, care permite procesarea electronică a comenzilor direct în teren şi actualizarea automată a datelor în sistemul FAN Courier, poate genera câştiguri semnificative de eficienţă în plan operaţional şi nu numai.


Practic, soluţia generează:


• o creştere a productivităţii curierilor;
• o reducere a duratei şi costurilor operaţiunilor;
• un nivel superior al calităţii serviciilor oferite (ceea ce asigură, la rândul său, un nivel crescut de satisfacţie a clienţilor companiei).


Prin accesul la toate informaţiile de care au nevoie curierii în legătură cu orice expediţie, dar şi prin faptul că, într-o etapă ulterioară de dezvoltare a proiectului, va putea fi monitorizat în timp real traseul oricărei expediţii, ştiindu-se în orice moment în ce stadiu se află o comandă, se realizează o serie de câştiguri operaţionale semnificative. Totodată, prin integrarea într-un sistem informatic omogen, conectat permanent la operatorii din teren, se elimină erorile în procesarea datelor.


Astfel, de la colectare până la livrare, prin implementarea soluţiei, o companie de curierat poate beneficia de o serie de indicatori de performanţă, prin intermediul căruia se pot analiza şi ajusta activităţile din cadrul companiei, de la nivel de centru, la cel de curier.


Acestea sunt doar câteva din câştigurile pe care o astfel de soluţie le poate aduce la doar câteva săptămâni de la implementare şi care pot fi traduse în termeni mult mai pe placul clienţilor, precum promptitudine, eficienţă şi flexibilitate. Iar controlul în timp real al fiecărei livrări, pentru a putea realiza expediţia în condiţiile garantate clientului, este, la ora actuală, o condiţie sine qua non pentru orice companie de curierat modernă care doreşte să-şi fidelizeze clienţii.


Atuurile terminalelor Intermec


Atuurile soluţiei IT dezvoltate de Total Techologies au putut fi valorificate optim graţie computerelor mobile de ultimă generaţie Intermec CN3e. (Total Technologies este Honour Partner Premier Accredited Intermec în România şi Unic Partener Extech, oferind service acreditat pentru aceste branduri.)



Tags: IT&C, FAN Courier

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite