Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sentia a optat pentru implementarea SeniorERP

13 Ianuarie 2009



Sentia - distribuitor de produse cosmetice și dermato-cosmetice de lux, medicamente, vitamine și suplimenți alimentari, a optat pentru implementarea SeniorERP pentru a susține o creștere a cifrei de afaceri cu 2 mil. EURO în 2009.


SENTIA promovează pe piața farmaceutică produse având calități excepționale, bazate pe ingrediente naturale, non-alergenice. Sentia are în portofoliu aproximativ 7000 de produse și peste 3000 de clienți, preponderent farmacii. Printre produsele distribuite se regăsesc branduri premium precum Botoina, Swiss Alpen Cure, Dr. Sebagh, pudrele T. LeClerc, tratamentele pentru păr – Crescina și tratamentele pentru cavitatea bucală, BioRepair și BlanX.


SeniorERP înlocuiește în cadrul implementării un program ERP depășit de nevoile complexe de eficientizare și control, specifice unei companii de distribuție de top. Printre criteriile care au stat la baza selectării SeniorERP se numără: intuitivitatea sistemului, compatibilitatea cu procesele din distribuție, precum și know-how-ul echipei Senior Software în domeniul import și distribuție, o garanție în plus a calității serviciilor de implementare și suport:


Înainte de a lua decizia schimbării sistemului ERP, am funcționat cu un program care s-a dezvoltat odată cu firma noastră. Neavând cine să updateze softul pe masura creșterii noastre, am luat în calcul schimbarea aplicației cu un sistem nou, performant și flexibil, compatibil nevoilor noastre prezente și viitoare. Ne-am dorit un parteneriat pe termen lung.Prin implementarea SeniorERP, avem acces la rapoarte detaliate și un control transversal asupra informațiilor esențiale din companie. SeniorERP este un pas înainte spre un control riguros al distribuției la nivel național.” Ovidiu Prelipcean, Director Executiv Sentia.




Printre obiectivele pe termen scurt ale implementării SeniorERP se numără:
• Simplificarea operării;
• Creșterea vitezei de lucru, a timpilor de preluare si onorare a comenzilor;
• Transabilitatea datelor;
• Rapoarte detaliate;
• Reducerea volumului de muncă și alocarea eficientă a capitalului uman;
• Controlul costurilor.


Pentru mai multe informații despre avantajele SeniorERP pentru companiile de distribuție, puteti accesa www.seniorERP.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite