Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

18 mil Euro, venituri pentru TotalSoft in 2008

14 Ianuarie 2009



În 2008 compania TotalSoft a realizat o cifră de afaceri de 18 milioane Euro din care EBITDA reprezintă cca 3,6 milioane Euro. Raportata la 2007 aceasta evolutie inseamna o crestere de peste 40, cu 10% mai mare decat estimarile initiale ale companiei. ERP-ul Charisma ramane principala sursa de venit pentru TotalSoft, cu o pondere mai mare de jumatate din cifra de afaceri. Alte 20 de procente sunt generate de vanzarea sistemului de project management Primavera (20%).
În 2008, ERP-ul Charisma a fost completat cu funcţionalităţi şi module noi. S-a realizat astfel o integrare completă a soluţiei CRM de la Microsoft, în pachetul global de aplicaţii Charisma, şi a unui portal de self-service, adoptat de mai mulţi jucători din domeniul financiar. Tot în 2008, compania a lansat mai multe module noi printre care amintim: Contract Management 2 – modul de management al proiectelor antreprenoriale şi de developer, Collection – modul ce facilitează recuperarea debitelor prin identificarea şi gestionarea datoriilor clienţilor, modul de Deconturi Web - eficientizează introducerea şi controlului cheltuielilor de deplasare. De asemenea, în sistemul Charisma s-au adăugat o serie de facilităţi noi, în special pentru zona financiară şi şi de credit. Aceste noutăţi au făcut ca sistemul să aibă mai mult succes, la valori financiare mai mari.
Numărul de clienţi ai produsului a continuat să crească, portofoliului TotalSoft alăturându-i-se companii precum: Agro Banat, PNB Paribas Lease Group, Agricover Credit, RNP Romsilva, Alvimar, Avicola Manasia, Strauss România, CTE Trailers, Fergus Construct Internaţional, BRD Finance, Kronstadt Metal, Constructmod, Drumuri Bihor sau Loial Suceava. Anul 2008 a fost, de asemenea, anul consolidării exporturilor, printre cei mai importanti clienţi externi câştigaţi în acest an numărâdu-se Raiffeisen Leasing Ucraina, Petrom OMV Austria sau Econgas Austria.



„Sistemul Charisma a făcut şi face istorie în domeniul aplicţiilor ERP, lucru pe care îl spun cu realism şi obiectivitate. Dezvoltatea generală de aplicaţii ERP din România s-a făcut şi cu ajutorul Charisma, care s-a încăpăţânat să concureze cu toate sistemele internaţionale şi locale. Rezultatele se văd în numărul mare de clienţi, peste 300, din care 90% sunt companii private.” a declarat Liviu Dan Drăgan Director General, TotalSoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite