Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Laborator virtual pentru experimente stiintifice

15 Ianuarie 2009




SIVECO Romania impreuna cu partenerii de la SANAKO Corporation au lansat in cadrul BETT 2009, la Londra, produsul SANAKO Study Science Lab. Laboratorul virtual le ofera profesorilor si elevilor posibilitatea de a realiza experimente stiintifice intr-un mediu sigur si atractiv. Experimentele stiintifice sunt facilitate de AeL Science Lab, continutul digital interactiv dezvoltat de SIVECO Romania, ce include 400 de lectii multimedia de biologie, chimie, fizica si matematica.
„Parteneriatul cu SANAKO, o companie ce furnizeaza platforme educationale in intreaga lume, reprezinta ocazia de a ne consolida aceasta pozitie si a demonstra la nivel international valoarea eLearning-ului romanesc”, a declarat Otto Zelch, Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.
BETT 2009 este cea mai importanta expozitie dedicata utilizarii tehnologiei in educatie. 650 de companii prezinta solutii inovative pentru educatia secolului XXI, între 14-17 ianuarie, iar organizatorii estimeaza ca pana la finalul evenimentului, peste 30.000 de vizitatori din intreaga lume sa treaca portile spatiului expozitional Olympia.
Cea de-a 25-a editie a BETT are in acest an drept teme centrale: invatarea personalizata, curricula digitala, modernizarea unitatilor de invatamant si managementul in educatie.




Tags: SIVECO, SANAKO, Ael

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
lisa
mistooo
23 Septembrie 2011, 09:34:18