Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PCfun.ro a lansat platforma de creditare RateWebShop

20 Ianuarie 2009



PCfun.ro, magazin online specializat în domeniul produselor IT, electronice şi al telefoanelor mobile, a lansat în premieră în România platforma de creditareRateWebShop,creată de Cetelem IFN şi destinată exclusiv magazinelor online, fiind deja implementată cu succes în ţările vest-europene.
„RateWebShop este un produs şi în acelaşi timp o platformă de credit creată special pentru online şi care corespunde perfect obiectivelor noastre. Pentru implementarea acestui sistem, discuţiile cu Cetelem au început încă din ultimul semestru al anului 2008, fiind în acest moment singurii care au dezvoltat o platformă de credite exclusiv online“, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.
Prin noul sistem, aplicantul creditului poate vedea valoarea ratei prezentate la fiecare produs înainte de a lua decizia de cumpărare, putând astfel evalua dacă aceasta corespunde bugetului său. Valoarea minimă de creditare este de 300 RON, iar dobânda este fixă pe toata durata creditului. În plus, totul se desfăşoară exclusiv online, fără vizite la consultanţi.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite