Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noi facilitati pentru www.e-licitatie.ro

20 Ianuarie 2009




Din 13 ianuarie 2009, prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), disponibil la adresa de Internet www.e-licitatie.ro, a fost pusă la dispoziţia utilizatorilor o nouă facilitate tehnică ce permite desfăşurarea procedurilor de atribuire online defalcate pe loturi.
Noua funcţionalitate va permite autorităţilor contractante să organizeze, să evalueze şi să finalizeze proceduri de atribuire defalcate pe loturi desfăşurate parţial sau integral prin utilizarea mijloacelor electronice, precum şi licitaţii electronice ca etape finale ale acestora, având criteriul de atribuire „preţul cel mai scăzut” şi „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”.
Agenţia pentru Serviciile Societăţii Informaţionale(ASSI), operatorul SEAP, doreşte să implementeze şi alte noi facilităţi în cadrul sistemului. În acest sens, cu scopul de a identifica soluţiile optime pentru dezvoltarea şi adăugarea unor noi servicii în sistem, ASSI organizează o serie de workshop-uri cu reprezentanţii autorităţilor contractante şi ai operatorilor economici. Primul eveniment de acest gen a avut loc pe 15 ianuarie a.c. şi a beneficiat de prezenţa celor mai activi ofertanţi care îşi desfăşoară activitatea cu ajutorul SEAP. In urma acestei intalniri s-a intocmit un set de propuneri de noi servicii cu valoare adaugată pentru mediul de afaceri care vor fi implementate în anul 2009.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite