Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

BAteam aduce AgilePoint Suite in Romania

21 Ianuarie 2009



Compania Business Advisory Team (Bateam), firma lansata pe piata anul trecut si specializata in domeniul consultantei de tip business process re-enginering / management, anunta intrarea pe piata romaneasca a software-ului AgilePoint Suite, o solutie de tip Business Process Management (BPM) dezvoltata de compania Ascentn pe standardele tehnologiei Microsoft .NET. Suita (alcatuita din aplicatiile AgilePoint Envision, AgilePoint Developer, AgilePoint Server si AgilePoint Enterprise Manager) completeaza si extinde capabilitatile produselor Microsoft, permitand design-ul unei arhitecturi de tip Service Oriented Architecture (SOA), si asigura un grad ridicat de adaptabilitate si modelarea a proceselor de business ale unei organizatii. AgilePoint Suite si-a demonstrat performanta prin implementari la companii ca Siemens, Philips, Toyota, Dell, Pfizer, sau Shell.
"Modelarea proceselor de business in aplicatii BPM aduce valoare adaugata serviciilor noastre de consultanta. Suntem convinsi ca integrarea in portofoliul nostru a unui software de talia AgilePoint va adauga valoare serviciilor noastre, aducand rezultate imediate de business clientilor nostri. Iesire din domeniul strict al consultantei si orientarea spre aceasta suita a venit ca o urmare fireasca a feedback-ului primit din partea clientilor nostri pe partea de consultanta BPR. Iar parteneriatul cu o companie precum Ascentn, unul dintre principalii vendori mondiali de aplicatii BPM, conform studiilor Gartner si Forrester, ne permite sa lansam o oferta completa clientilor nostri", ne-a declarat Cristian Pielescu, Managing Partner Bateam, care a mai precizat ca este probabil ca anul acesta portofoliul de solutii al companiei sa se imbogateasca cu o noua aplicatie software.
Bateam a devenit partener Ascentn in decembrie 2008, fiind unic distribuitor al acestei solutii in Romania. Pe piata locala oferta de solutii BPM este sustinuta de IBM, Materna, Microsoft, Oracle, eData, IOS Software (partener Ultimus) etc.



Tags: BAteam, Ascentn, BPM

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite