Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Versiune antivirus pentru Windows 7 de la Kaspersky Lab

28 Ianuarie 2009



Kaspersky Lab a lansat un model prototip al Kaspersky Antivirus pentru utilizatorii sistemului de operare Windows 7 Beta. Acesta este construit pe baza unui nou motor de scanare, care oferă protecţie completă împotriva tuturor tipurilor de ameninţări informatice.
Noul model prototip al antivirusului Kaspersky este destinat securizării activităţilor desfăşurate de utilizatorii Windows 7. Versiunea beta a acestui sistem de operare a fost lansată la începutul lunii ianuarie 2009, perioadă în care şi Kaspersky Lab a elaborat un sistem de protecţie compatibil cu noua platformă.
„Eram conştienţi că lansarea unei noi versiuni de Windows va fi un eveniment de mare importanţă pentru comunitatea de IT, de aceea ne-am făcut temele. Kaspersky a privit întotdeauna suportul pentru sistemele de operare Microsoft ca prioritatea numărul unu. De exemplu, versiunea antivirus pentru Windows Vista a fost lansată simultan cu anunţarea oficială a sistemului de operare. Când Windows Server 2008 a apărut pe piaţă, Kaspersky Antivirus a fost singura soluţie de securitate certificată de Microsoft. Utilizatorii pot testa şi de aceasta dată modul în care protecţia antivirus funcţionează pe noua platformă de operare”, a declarat Costin Raiu, Directorul Laboratorului de Cercetare al Kaspersky Lab România.
Noul prototip de Kaspersky Antivirus pentru Windows 7 oferă protecţie nu doar pe baza semnăturilor, ci utilizează şi un filtru euristic pentru detectarea şi blocarea ameninţărilor informatice în funcţie de caracterul şi comportamentul acestora. Soluţia mai include un firewall, un filtru anti-spam fiind special proiectată pentru a oferi protecţie eficientă împotriva viruşilor, viermilor, cailor troieni, spyware-ului, hackerilor şi atacurilor online.
Antivirusul este compatibil cu sistemele pe 32 şi 64 de biţi, fiind uşor de configurat, atât pentru utilizatorii avansaţi, cât şi pentru cei mai puţin experimentaţi.
Până la data lansării oficiale a sistemului Windows 7, Kaspersky Lab urmăreşte să dezvolte o generaţie nouă de programe antivirus pentru utilizatorii casnici şi pentru clienţii corporate.
Kaspersky Antivirus pentru Windows 7 poate fi descărcat gratuit urmând acest link: http://www.kaspersky.com/windows7.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite