Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Sony Ericsson Xperia X1, in oferta Vodafone

29 Ianuarie 2009



Vodafone Romania a anuntat ca Sony Ericsson Xperia X1, unul dintre cele mai asteptate modele pentru segmentul business, va fi disponibil in oferta sa, incepand din 30 ianuarie 2009.
Sony Ericsson Xperia X1 ofera functii variate, pentru a raspunde nevoilor specifice de comunicatii ale clientilor din mediul de afaceri, si nu numai. Cu noul model, utilizatorii au acces la numeroase aplicatii de business. Compatibil cu tehnologia HSDPA, Sony Ericsson Xperia X1 asigura performante deosebite pentru accesul la Internet si la serviciile de date mobile de mare viteza. Primul model Sony Ericsson cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, Xperia X1 permite accesul instant la e-mail si vizualizarea documentelor in format PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft Word. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.
Sony Ericsson Xperia X1 se remarca printr-un design modern si finisaje de calitate, care includ: ecran complet tactil WVGA de 3 inch, cu rezolutie de 800x480 pixeli; tastatura QWERTY completa si joystick optic; camera foto de 3,2 MP cu autofocus si camera secundara pentru apeluri video; memorie interna de 400 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD;




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite