Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ARA Software: ,,Chiar daca se anunta un an greu, in 2009 ne propunem o crestere de 30%,,

30 Ianuarie 2009În anul 2008 Ara Software a generat cu 65 de angajati o cifra de afaceri de 3,1 milioane Euro, reprezentand o crestere de circa 24%, fata de 13% la sfarsitul anului 2007. Dupa 7 ani de dezvoltare si intregrare de solutii software compania se bucura de satisfacerea nevoilor a peste 3100 de utilizatori, dintre care 1000 existenti in administratia publica, din judetul Arges. Cu o echipa de 65 de angajati ARA a facut posibila atingerea unei cifre de afaceri de 3.1 milioane euro. Parteneriatele strategice incheiate cu Microsoft Romania, HP Romania, Romtelecom, RDS, Caro Group, Romsymdata si IT training, Centrul Teritorial de Calcul Electronic Piatra Neamt si alte companii din piata IT au ajutat la derularea contractelor aflate in desfasurare la BCR ASIGURARI, Consiliul Judetean Arges, Apa Canal 2000 Pitesti, Direcţia Generală de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog din cadrul Ministerul Administratiei si Internelor (DGCCOA).
In prezent grupul detine patru solutii: DAVA – care ofera suportul necesar desfasurarii, dezvoltarii, conducerii si controlul activitatilor celor care lucreaza in administratia publica, SEAS – care gestioneaza, analizeaza si centralizeaza toate informatiile si politele de asigurari din cadrul companiilor non-bancare, Discovery – solutie care intampina nevoile si cerintele din domeniul apararii si sigurantei nationale, si AQUA – dedicata domeniului utilitatiilor.


Rodica Lazar, Director General ARA SOFTWARE GROUP, declara: „Pentru noi, anul care a trecut a fost un an de crestere, ne-am dezvoltat atat in ceea ce priveste solutiile software, numarul de utilizatori, cat si in ceea ce priveste numarul angajatilor. Incepand cu jumatatea anului trecut am angajat personal experimentat in vederea dezvoltarii a doua noi proiecte ce urmeaza sa le lansam in cursul acestui an. Obiectivul nostru pentru 2009 este unul ambitios, care urmeaza sa conduca la o crestere cu cel putin cu 30% a cifrei de afaceri a anului in curs”.
In cadrul proiectului din administratia publica, implementat la Consiului Judetean Arges, s-au dezvoltat in ultimii 4 ani 30 de module de software care acopera cerintele tuturor departamentelor din cadrul consiliului, a utilizatorilor existenti in 120 de locatii – primarii si consilii judetene din judetul Arges. In BCR Asigurari in jur de 1100 de utilizatori, aflati in 155 locatii nationale, dintre care 40 de sucursale judetene nationale, 15 sucursale de sector si zonale, 86 de agentii de asigurari de teritoriu si 14 agentii din Bucuresti, folosesc solutia SEAS cu succes. Solutiile AQUA si Discovery ajuta in jur de 1000 de utilizatori in desfasurarea activitatilor si responsabilitatilor de zi cu zi. „Chiar daca anul acesta se anunta a fi unul „greu” pentru majoritatea companiilor din Romania, chiar si pentru cele din domeniul IT, ne-am propus sa crestem parteneriatele pe care le avem in administratia publica, adaugand noi module la solutiile deja recunoscute de catre institutii importante, castigand noi utilizatori multumiti de produsele ARA, precum si sa diversificam afacerea, dezvoltand si extinzand modelul actual de business” incheie Rodica Lazar.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite