Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Novensys, prima pozitie in top integratori Microsoft si Motorola

04 Februarie 2009



Compania Novensys, integrator de solutii IT, a anuntat azi rezultatele financiare pentru incheierea anului financiar 2008: o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in crestere cu 45% fata de 2007 (11,8 milioane de euro).
Printre rezultatele notabile inregistrate de Novensys anul trecut sunt nominalizate:
- castigarea unuia dintre cele mai importante contracte de implementare a unei solutii de management al relatiilor cu clientii in industria de utilitati, unde implementeaza in acest moment solutia Siebel CRM de la Oracle;
- castigarea celui mai mare contract de implementare a unei solutii Microsoft Dynamics AX;
- demararea primelor implementari de Oracle EBS;
- incheierea H1 (anul financiar Microsoft) pe prima pozitie in top integratori Microsoft si Motorola.
Printre cele mai importante proiecte castigate in acest an de Novensys sunt companiile Rompetrol, Imprimeria Nationala, Romprest, Eon Moldova, Becker Acroma, Alumil, Sarantis, Millenium, Massini, Nara Camicie, Art & Craft, Graffiti, Heinrig, Graftex, VLG, Despa, Mega Construct, Augment, Otter etc.
„In 2009 ne propunem sa facem echipa si cu cei mai buni clienti ai nostri din industriile retail, distributie, logistica si utilitati. Din punctul nostru de vedere, sunt mai multe tipologii de companii interesante din punct de vedere target in aceasta perioada. Pe noi ne intereseaza insa, in mod special in acest an, companiile «proactive» care si-au creat deja o infrastructura IT si pentru care nevoia de instrumente superioare de analiza este doar o conditie a competitivitatii afacerii pe termen lung.
Aceste companii inteleg ca reducerea investitiilor in tehnologie in perioade de recesiune nu este doar contraproductiva ci si daunatoare pe termen mediu si lung. Atunci cand afacerea lor scade au nevoie de capabilitati critice, care sa le permita sa-si imbunatateasca productivitatea. Nu recesiunea este principala lor problema, ci timpul de reactie la miscarile pietei si asigurarea veniturilor viitoare. Aceste companii lucreaza pentru viitor si nu pentru prezent. Pentru ca prezentul il au, intr-o masura mai mica sau mai mare asigurat.
Novensys are expertiza si portofoliul de solutii necesare pentru a oferi noi oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. Si cand spun oportunitati, ma refer la un mod nou de a reorganiza informatia, pe principiile accesului la cea mai noua tehnologie care automatizeaza, eficientizeaza si imbunatateste profitabilitatea.
Credem ca in 2009 investitiile in softul de afaceri vor reprezenta o solutie de rezistenta pe termen lung, pentru companiile care aleg sa isi alinieze afacerile la realitatile pietei si care isi vor redefini procesele de business pe principiile flexibilitatii si agilitatii organizationale. (...)
2008 a fost anul in care ne-am consolidat portofoliul de solutii si ne-am reorganizat procesele interne astfel incat sa putem oferi solutii complete pentru managementul informatiei in toate industriile pe care le acoperim. (…). In acest an intentionam sa construim pentru viitorul businessului nostru, respectiv sa ne consolidam portofoliul de clienti si sa gasim noi oportunitati de eficientizare a proceselor interne”, a declarat Cezar Golumbeanu, President of the Novensys Board.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite