Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Kingston Digital lansează carduri microSDHC de 16GB

17 Februarie 2009



Kingston Digital, Inc., producător de memorii flash afiliat companiei Kingston Technology Company, Inc., a anunţat lansarea noilor carduri microSDHC Flash de 16GB concepute special pentru telefoanele mobile. Datorită capacităţii extinse, cardurile de 16GB permit stocarea unui număr mult mai variat de fişiere, completând seria cardurilor microSDHC în care sunt incluse şi cardurile de 4GB şi 8GB.
„Funcţiile multiple disponibile pe ultima generaţie de telefoane mobile au condus la creşterea apetitului consumatorilor pentru şi mai mult conţinut digital. Astăzi telefoanele sunt folosite tot mai mult ca playere şi camere foto/video portabile”, a declarat Wendy Lecot, Flash Business Development Manager în cadrul Kingston Digital.
Cardurile Kingston microSDHC de 16GB pot cuprinde mai mult de 3.000 de piese audio*, peste 9.000 imagini înregistrate cu o cameră foto de telefon de 5MP**, sau până la 16 ore de clipuri video***. Cardurile de 16GB sunt compatibile cu cele mai noi telefoane mobile produse de LG, Motorola, Nokia, RIM şi Sony Ericsson. Cardurile Kingston microSDHC de 16GB au un preţ estimat de 235 lei cu TVA, preţ ce include şi adaptorul microSD.
Chiar dacă formatul cardurilor microSDHC este fizic identic cu formatul cardurilor microSD, cardurile microSDHC sunt compatibile cu dispozitivele şi cititoarele microSDHC, nefiind compatibile şi cu dispozitivele şi cititoarele microSD standard.





* Număr aproximativ de piese, luând în calcul o dimensiune de 4MB a fişierelor.
** Număr aproximativ de imagini în formatul JPEG, luând în calcul o dimensiune de 5MP a fişierelor. Dimensiunile fişierelor JPEG variază atât în funcţie de modelul de cameră folosit şi de setările standard, cât şi de rezoluţia selectată de utilizator şi setările de arhivare. Anumite dispozitive mobile nu suportă toate capacităţile cardurilor Flash listate mai sus.
*** Număr aproximativ de clipuri video, luând in calcul o dimensiune a fişierelor de 1,5Mbs în formatul MPEG1. Rezultatele pot varia în funcţie de setările de codare video selectate.




Notă: O parte din capacitatea de stocare este folosită pentru formatare sau alte funcţii şi nu poate fi folosită pentru stocarea de date.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite