Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Proiect GIS pentru atragerea turiştilor

26 Februarie 2009




Cum poate fi îmbunătăţită harta?
În momentul de faţă, Consiliul Judeţean are în vedere mai multe direcţii de îmbunătăţire a performanţelor aplicaţiei de hartă turistică: postarea linkului către aplicaţie într-un loc mai vizibil pe site-ul Consiliului Judeţean Mehedinţi (www.sejmh.ro - în momentul de faţă calea de acces către aplicaţie este greoaie), organizarea de acţiuni de popularizare a aplicaţiei în vederea creşterii gradului de utilizare a acesteia de către cetăţeni; introducerea tuturor informaţiilor în structura bazei de date; îmbunătăţirea infrastructurii hardware; îmbunătăţirea calităţii informaţiilor pe măsura obţinerii acestora din surse noi de date; adăugarea unei funcţionalităţi de afişare a obiectivelor turistice pe tipuri de obiective (culturale, religioase, restaurante, autogări etc); introducerea traseelor şi orarele mijloacelor de transport în comun ce au autorizaţie de transport în zona vizată.


„Este important de menţionat că aplicaţia contribuie şi la îmbunătăţirea activităţii interne a funcţionarilor Consiliului Judeţean Mehedinţi, prin folosirea funcţionalităţilor de măsurare distanţă, căutare localitate, căutare obiectiv etc.”, conchide Amalia Vişan.


Harta virtuală – „Digital world – support for joint promotion of tourist attractions on both sides of the Danube” – este accesibilă pe portalul de informaţii al administraţiei publice din judeţul Mehedinţi, www.sejmh.ro, secţiunea Consiliul Judeţean-Turism-Hartă turistică (http://hip.sejmh.ro/hip/).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Violeta din Constanta
Felicitari Amalia pentru proiect, am vizitat site-ul si mi-a placut.Sunt locuri minunate in zona voastra. Cu bine, Violeta (din Constanta)
27 Iulie 2010, 04:01:05