Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Genesys promoveaza solutiile Avocent de management al centrelor de date

26 Februarie 2009



Genesys Distributie si partenerul sau Avocent, companie americana specializata in furnizarea de solutii hardware si software destinate managementului serverelor, au prezentat suita de aplicatii Avocent DS Series, destinate eficientizarii gestionarii centrelor de date.


Concepute astfel incat sa permita managementul centralizat a numeroase tipuri de servere prin intermediul unei interfete unice consolidate (DS View), solutiile Avocent ofera avantajul reducerii gradului de eterogenitate al solutiilor si faciliteaza semnificativ munca administratorilor IT. Toate aceste ameliorari sunt direct cuantificabile financiar gratie reducerilor de costuri operationale si cresterilor de productivitate generate. Totodata, aplicatiile Avocent ofera posibilitatea realizarii unui management al consumului de curent pe fiecare unitate hardware (pana la nivel de port) din cadrul unui centru de date, ceea ce ofera posibilitatea gestionarii mult mai eficiente a consumului de curent, precum si a unui control mult mai exact al infrastructurii hardware, prin intermediul solutiei AMIE (Advanced Merge Infrastructure Explorer), care permite evidentierea si localizarea fiecarei componente utilizate in cadrul unui Data Center.


Avantajele noii aplicatii Avocent DSView 3 (care ofera un nivel superior de securitate, fiind conforma cu cele mai noi standarde in domeniu) sunt conferite de arhitectura avansata de tipul „hub & spoke“, care, prin intermediul solutiilor hardware de tip KVM, Console Management, Power Management si Service Processor Management, ofera posibilitatea gestionarii intr-o interfata unica centralizata. Prin intermediul DS View, care este conceputa si oferita ca o solutie complementara infrastructurii IT si hardware a centrelor de date, administratorii IT pot interveni de la distanta pentru a remedia problemele aparute sau pot preintampina aparitia incidentelor.


Prezente pe piata de 20 de ani, solutiile Avocent sunt rulate pe peste 10 milioane de servere, routere si switch-uri din centrele de date din intreaga lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite