Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prodigy are soluţia anti-criză: campania RENT-A-MERLIN!

26 Februarie 2009



Ne aflăm într-un moment în care toate companiile îşi pun întrebări legate de eficientizarea activităţii şi de reducerea costurilor; se vehiculează multe propuneri şi planuri, dar încă nu s-au inventat reţete magice care să aducă rezultatele aşteptate fără nici un efort. Pentru rezolvarea câtorva dintre problemele menţionate, Prodigy Tehnologii are o soluţie concretă: eliminarea investiţiei iniţiale într-o aplicaţie software pentru gestionarea business-ului. Dacă nu poţi cumpăra o aplicaţie Merlin ERP, închiriaz-o!


Cu ajutorul acestei soluţii informatice clienţii au control mai bun asupra propriilor afaceri, cu acces la date în timp real. În plus, prin sistemul de închiriere, costurile scad semnificativ. Clientul va achita doar o chirie lunară care va acoperi instalarea aplicaţiei, suport şi actualizări legislative, precum şi un număr de ore de implementare gratuite.


Avantajele acestei forme de colaborare sigur vă vor convinge:
- Se elimină investiţia iniţială de ordinul zecilor de mii de euro
- Are un preţ mult mai mic plătit periodic
- Dintre cele 10 module ale aplicaţiei – contabilitate, salarizare, producţie, mijloace fixe, administrare, financiar, automatizarea forţei de vânzări, gestiune,comercial, centre de cost - clientul poate închiria numai modulele care îl interesează, cu posibilitatea de a extinde ulterior serviciul şi la alte module sau funcţionalităţi
- În funcţie de nivelul de încredere al clientului în stocarea informaţiilor proprii pe servere aflate într-o altă locaţie, Prodigy oferă două posibilităţi: fie asigură configuraţii server la un preţ scăzut pentru maximum 10 utilizatori, fie datele sunt stocate pe serverele deja existente ale clienţilor. În primul caz, investiţia maximă va fi de până la 500 de euro şi poate fi inclusă în preţul chiriei.


Piaţa target
Aplicaţia se adresează în special companiilor mici şi medii care vor să implementeze o tehnologie de tip ERP, dar care nu doresc să facă investiţii, doar să reducă cheltuielile.
Un alt public ţintă îl reprezintă firmele de contabilitate. Iar aici situaţia poate fi abordată din două perspective:
1. Compania care gestionează dosarele de contabilitate
ale mai multor firme cumpără sau închiriază aplicaţia Merlin ERP şi apoi instalează pe un terminal la fiecare companie administrată aplicaţia-client pentru a putea avea acces în timp real la actele întocmite de aceasta;
2. Compania utilizator-final cumpără sau închiriază Merlin ERP şi externalizează operaţiunile financiar-contabile prin
instalarea aplicaţiei-client pe un computer la firma de contabilitate cu care colaborează, pentru a facilita fluxul
de documente şi operarea acestora.


Accesul este posibil prin conectare remote de la server la terminalul respectiv, evitându-se astfel şi pierderea documentelor în forma fizică şi având şi posibilitatea de a semnala în timp real orice neconcordanţă. De asemenea, firma care implementează soluţia informatică beneficiază şi de actualizările legislative în timpul cel mai scurt de la intrarea în vigoare a modificărilor.


Alt avantaj care merită menţionat este dat de reducerea costurilor, suportul tehnic fiind asigurat de echipa Prodigy. În plus, este redus semnificativ timpul de prelucrare şi verificare a documentelor şi situaţia lunară contabilă este disponibilă cu mult înainte de termenul de predare.


Aplicaţia oferită de Prodigy, Merlin ERP, este o soluţie completă pentru gestionarea resurselor companiei. Aplicaţia permite operarea datelor într-un mod simplu şi eficient şi controlul în timp real al activităţii la nivelul tuturor departamentelor şi al punctelor de lucru.


Automatizarea proceselor din cadrul companiei, vizualizarea lanţului furnizor – valoare adăugată – beneficiar, folosirea mai eficientă a resurselor umane asigură eficientizarea proceselor de business, astfel încât managementul companiei să se poată concentra pe analiza globală a activităţii economice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite