Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Târgovişte – oraş digital”

02 Martie 2009



Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Gabriel Sandu, au semnat pe 28 februarie protocolul de colaborare pentru proiectul „Târgovişte – oraş digital”, se anunţă pe site-ul www.administratie.ro.
Implementarea proiectului face parte din programul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale de creare a portalului naţional e-Romania care, în conformitate cu Directiva Europeană de Servicii, va asigura facilităţi extinse de informare, precum şi o administraţie publică mai eficientă, cu o viteză de răspuns mărită.
„În maximum 10 zile voi semna un protocol şi cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, prin care întreg judeţul va fi informatizat. Nu am cifre. Am stabilit un singur principiu: din capitalul pe care îl are, Ministerul Comunicaţiilor va pune 98% pentru aceste proiecte şi 2% autoritatea locală. În maximum 30 de zile vom proceda la o inventariere totală a tot ce înseamnă partea de informatizare a judeţului”, a declarat ministrul Gabriel Sandu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite