Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Gecad Net extinde parteneriatul cu Kaspersky

03 Martie 2009



Gecad Net si Kaspersky Lab Romania au anuntat extinderea parteneriatului de business incheiat de cele doua companii in 2004. Potrivit noului acord, Gecad Net va comercializa solutiile de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atat in Romania, cat si in Bulgaria. Pnetru clientii din gama business, Kaspersky ofera solutia Kaspersky Open Space Security – o suita de programe proiectate sa asigure securitatea retelelor, indiferent de marime, cu protectie pentru statii de lucru, telefoane mobile, servere de fisiere si de mail, dar si gateway-uri, prin care protectia este extinsa dincolo de perimetrul de lucru, la utilizatorii la distanta.
Gecad Net dispune de o retea de distributie software la nivel national de 100 de parteneri. „In Bulgaria ne dorim sa crestem numarul companiilor cu care colaboram pe solutii de securitate la aproape 20 pana la finalul acestui an”, adauga Gabriela Mechea, director general Gecad Net, care a mai precizat ca extinderea parteneriatului va permite companiei sa isi dubleze in 2009 veniturile din vanzarea de solutii Kaspersky, intr-un ritm mai accelerat decat in anii precedenti. „Ne vom concentra eforturile pe segmentul corporativ, dar vom acorda o atentie deosebita si companiilor mici si mijlocii care au nevoie de solutii de securitate puternice, recunoscute la nivel mondial si care, prin protectia pe care o ofera infrastructurii lor informatice le ofera un avantaj in fata competitorilor directi”, a conchis Mechea.
Din prespectiva lui Teodor Cimpoesu, director general Kaspersky Lab Romania, urmatoarea etapa in dezvoltarea regionala a companiei „este de a asigura clientilor de business si nivelul de consultanta necesara in securizarea infrastructurilor IT, iar Gecad Net are expertiza si pozitia de piata pentru o astfel de abordare”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite