Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Ultraportabilul CP270 de la BenQ

03 Martie 2009



BenQ anunta astazi lansarea proiectorului digital CP270, destinat mediului de afaceri si utilizatorilor cu nevoi ridicate de mobilitate. Greutatea si dimensiunile reduse recomanda modelul CP270 drept un proiector ideal pentru prezentarile de afaceri si pentru salile de conferinta mici si medii. Luminozitatea de 2000 ANSI lumeni completeaza tehnologiile 3D Color Management, BrilliantColor™ si DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments'®, in performantele ridicate de proiectare a unor imagini clare si vibrante.


Functii multiple intr-un proiector compact


Libertatea de miscare, calitatea imaginilor proiectate si tehnologiile revolutionare marca BenQ sunt principalele atu-uri de care vor beneficia utilizatorii care aleg proiectorul CP270 pentru intalnirile si prezentarile de afaceri. Cu o greutate de sub 1,5 kg, CP270 asigura libertatea de miscare a oricarui utilizator, reusind, in acelasi timp, sa incorporeze functii si tehnologii avansate, care permit redarea unor imagini de exceptie, in orice conditii.
Rezolutia XGA (1024 x 768), dar si luminozitatea deosebita de 2000 ANSI lumeni asigura redarea pe orice suport a unor imagini cu detalii precise si culori vii. Cu ajutorul tehnologiei DLP®, proiectorul CP270 afiseaza o paleta impresionanta de culori vibrante, mentinand totodata o luminozitate impresionanta. Contrastul inalt de 1000:1 ofera nuantelor de negru si alb un ton profund, pastrand calitatea imaginii, in conditii de iluminare mai dificile.


Tehnologii de top pentru un proiector special


Integrarea tehnologiei BrilliantColor™ de la Texas Instruments revolutioneaza eficienta optica a sistemului de proiectie, pentru afisarea unor culori mai vii si o redare cat mai apropiata de realitate a imaginilor. Functia 3D Color Management permite customizarea gamei de culori prin ajustarea independenta a nuantei si a saturatiei fara compromisuri, pentru intampinarea cerintelor variate ale utilizatorilor. Cele 11 moduri presetate satisfac nevoile utilizatorilor, atat pentru corectarea gradului de luminozitate, cat si pentru ajustarea saturatiei culorilor si a contrastului, in functie de conditiile si scopul prezentarilor realizate cu acesta.
Functia Wall Color Correction asigura experienta de vizualizare optima pentru diferite suprafete, precum tabla de scris din salile de cursuri sau peretii colorati ai salilor de prezentare, fara a fi nevoie de un ecran de proiectie complet alb.


Proiectorul BenQ CP270 beneficiaza de functii suplimentare, precum alerta discreta care anunta cand poate fi folosit dispozitivul sau cand acesta a revenit la temperatura normala, dupa utilizare, pentru a le permite utilizatorilor sa continue lucrul, fara a fi nevoie de verificarea permanenta a unui indicator de status. CP270 este capabil sa caute automat sursele atasate, doar prin simpla conectare a sursei la dispozitiv, afisarea imaginilor realizandu-se in doar doua secunde.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite