Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Logicode a lansat un magazin on-line de echipamente ADC

06 Martie 2009



Compania Logicode a anuntat lansarea unui magazin on-line (www.elogicode.ro) pentru echipamente de culegere automata a datelor (ADC) – scanere, imprimante de coduri de bare, terminale mobile si aplicatii software dedicate echipamentelor ADC. Aparut ca o urmare fireasca a strategiei de extindere a prezentei Logicode pe Internet, magazinul eLogicode ofera peste 500 de produse, de la terminale mobile si fixe, imprimante de etichete cu coduri de bare si documente, imprimante RFID, la cititoare de coduri de bare si RFID, accesorii, piese de schimb si software pentru designul etichetelor. Marcile de echipamente disponibile pe site sunt: Intermec, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, CipherLab, Casio, Seagull Scientific, Teklynx.
Avantajul de a comanda direct din magazinul on-line Logicode este in primul rand dat de pret, produsele de pe site avand un pret mai scazut comparativ cu modalitatea clasica de comanda (telefon sau fax). In plus, pe site exista in permanenta promotii de pret si lichidari de stocuri, utilizatorii care se inscriu la newsletter putand fi informati despre acestea cu prioritate.
In plus, eLogicode ofera un mod eficient de prelucrare a comenzilor, un timp scurt de onorare a lor pentru produsele de pe stoc si consultanta prompta pentru alegerea echipamentele adecvate business-ului clientilor.



Tags: Logicode

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite