Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

R70, un nou gateway de securitate de la Check Point

12 Martie 2009



Check Point Software Technologies a anuntat lansarea Check Point R70, cea mai recenta versiune a gateway-ului de securitate si a solutiilor de management, care se bazeaza pe noua Software Blade architecture. Check Point R70amelioreaza nivelul de securitate prin furnizarea unor niveluri noi de flexibilitate, simplitate si extensibilitate, permitand afacerilor de toate marimile sa-si configureze infrastructura de securitate a retelei in functie de necesitatile functionale si de performanta cu management centralizat, instalare usoara si extensibilitate completa.
Check Point R70 previne accesul neautorizat (IPS) prin introducerea noului software IPS blade, care ofera un nivel de protectie ameliorat, noi capabilitati de management IPS dinamice si performanta multi-gigabit. Bazat pe noua Software Blade architecture de la Check Point, R70 ofera posibilitatea selectarii aplicatiilor de securitate sau blade-urile software de care au nevoie - de exemplu, firewall, VPN, IPS, anti-virus etc. dintr-o gama de peste 20 de blade-uri software. Acestea pot fi adaugate fara instalarea unui hardware nou, reducandu-se timpul de instalare si costurile operationale. In plus, noua arhitectura permite clientilor sa garanteze performanta prin alocarea resurselor la blade-uri de software specifice.
Noul blade software IPS al Check Point R70 foloseste un sistem de prevenire a atacurilor pe mai multe niveluri pentru a oferi un control solid, la o performanta firewall a intregului sistem de pana la 10 Gbps cu IPS integrat. IPS software blade ofera acoperire a atacurilor pentru vulnerabilitatile client, server sau OS si pentru infectiile de tip malware, worm etc., prin instalarea IPS software blade pe fiecare gateway.
Totodata, Check Point R70 ofera clientilor doua blade-uri noi de management a securitatii pentru analizele IPS de eveniment si aprovizionare a gateway-urilor. Blade-ul IPS de analiza a evenimentelor ofera posibilitatea de a se concentra pe evenimente si functii critice, clientii putand urmari grafic, in timp real, un volum mare de informatii privind evenimentele si putand trece rapid de la o abordare business generala la una mai detaliata. Noul furnizor blade software ofera administrare si activare centrala a dispozitivelor de securitate Check Point printr-o singura consola de management. Arhitectura de management unificat permite administratorilor sa controleze, sa stabileasca reguli si sa aplice masurile de protectie intregii infrastructuri de securitate de la o singura interfata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite