Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

TOPEX participă la ATC Global

12 Martie 2009



Compania TOPEX va expune între 17 şi 19 martie, în cadrul evenimentului pentru Managementul Traficului Aerian, ATC Global Amsterdam, unde va fi prezentată soluţia sa IP VCS pentru comunicaţiile ATC.
ATC Global este o platformă pentru furnizorii de produse şi servicii pentru managementul controlului de trafic aerian, iar pentru TOPEX, prezenţa la acest eveniment, va fi un bun prilej de a fi în contact încă o data cu mediul de afaceri ATC, pentru a arăta progresele sale tehnice pentru echipamentul IP VCS.
TOPEX VCS-IP este un sistem digital redundant cu arhitectură flexibilă şi scalabilă ce permite configurarea lui pentru o gamă variată de aplicaţii din domeniul ATC/ATM. Compania TOPEX a implementat cu succes sisteme VCS-IP în România pentru autorităţile aeronautice şi militare şi a dezvoltat soluţii complete de semnalizare ce îndeplinesc cerinţele şi standardele regulilor internaţionale (SIP, R2S, RTP, MFC-R2, Euro-ISDN etc.). Un aspect cheie al sistemului TOPEX este redundanţa geografică. Sistemele pot fi separate geografic, astfel încât în cazul în care un server cedează, cel de-al doilea, amplasat într-o altă locaţie, va deveni activ. Redundanţa geografică face ca echipamentul TOPEX VCS-IP să reziste atât la defecţiunile hardware cât şi la cele IP-link.
Radu Balaci, Business Development Manager în cadrul Topex, va susţine în cadrul seminarului pentru comunicaţii IP din 18 martie o prezentare cu “Implementarea tehnologiei IP pentru sistemul de gestionare a traficului aerian”. Prezentarea va descrie avantajele introducerii tehnologiei VoIP în managementul traficului aerian, cum ar fi: beneficiile tehnice, reducerea costurilor, flexibilitate şi modul de a optimiza costurile de comunicare în această industrie.
“Expunerea în cadrul evenimentului ATC Global 2009, pentru al cincilea an consecutiv, ne plasează printre cele mai importante companii din industria ATC/ATM de astăzi”, a declarat Radu Balaci.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite