Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

ERP-ul Compiere este disponibil in varianta Cloud Edition

13 Martie 2009



Solutia ERP Open Source a companiei Compiere (una dintre cele mai populare solutii OSS la ora actuala la nivel mondial) este disponibila si sub oferta Cloud computing, fiind migrata pe platforma Amazon dedicata (EC2). Prin aceasta oferta, Compiere ofera companiilor posiblitatea de a accesa pe Internet modulele de contabilitate, achizitii, gestiune a comenzilor, productie si stocuri, dar si solutia CRM integrata. Compiere nu a facut public inca pretul abonamentului (prezentat de catre oficiali drept foarte mic). Oferta completa pentru Compiere ERP Cloud Edition include solutia software, serverul de aplicatii si baza de date, la care se adauga gama de servicii Compiere, toate dezvoltate pe platforma Amazon EC2. Principalul beneficiu al acestei oferte rezida in facilitatea implementarii si dezvoltarii aplicatiei, partea de infrastructura, customizare, mentenanta, upgrade etc. ramanand in sarcina Compiere, dar nu este de neglijat nici avantajul platii la consum, unul dintre atuurile esentiale al ofertelor Cloud computing.
Prin aceasta oferta, cei de la Compiere spera sa poata concura cu actori consacrati ai pietei ERP, precum SAP sau Oracle, care au intarziat sa intre in zona Cloud, atragand clienti din zona SMB. (Ramane de vazut cum va Compiere reusi sa reduca reticenta acestora fata de un concept inca nebulos...)
De mentionat ca Socrate Open, ERP-ul oferit de compania BIT Software (unul dintre putinii ofertanti de solutii informatice complexe Open Source de pe piata locala), este construit pe baza solutiei Compiere ERP/CRM Open Source.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite