Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Implementare Oracle prin RomSoft: EuroGrup–gestionarea activitatii de distributie

17 Noiembrie 2004



„Implementarea Oracle Applications a reprezentat un element important pentru noua strategie de reorganizare a grupului. Functionalitatile sistemului precum si colaborarea de exceptie cu integratorul RomSoft au facut ca aceasta implementare sa fie un succes si o baza solida pentru activitatile grupului” – Gabriel Breahna – Director Proiect EuroGrup.


Un grup de top in distributie
De-a lungul timpului, EuroGrup si-a mentinut si imbunatatit continuu imaginea de grup de productie si distributie cu traditie si succes in domeniul bauturilor alcoolice, nealcoolice, cafea, tutun etc.


Urmarind sa ofere consumatorilor cele mai bune produse, la cel mai bun pret si sa contribuie in acelasi timp la succesul partenerilor si satisfactia clientilor, grupul a obtinut rezultate foarte bune si un feedback de la clienti care a demonstrat ca s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Pe acest fond, se simtea nevoia unei imbunatatiri continue a calitatii produselor, adaptarea la preferintele in continua schimbare ale clientilor si o prezenta activa in fiecare regiune a tarii. Grupul isi propunea o noua strategie care sa sustina business-ul in dezvoltare nu numai printr-o noua organizare, ci si printr-o suita de aplicatii care sa ofere suportul complet pentru noua organizare.


De ce Oracle?
Strategia grupului urmarea, pe langa compania de productie – Murfatlar Romania, crearea unor companii de distributie care sa isi desfasoare activitatea la sediul logistic din Bucuresti. De asemenea, s-a format un lant de distributie la nivel national format din 7 distribuitori exclusivi pentru produsele grupului, care sa desfasoare servicii de distributie de inalta calitate si care sa se integreze in politica grupului.


Era nevoie de o suita de aplicatii financiare, logistice si de analiza financiara si de vanzari care sa asigure integrabilitate, posibilitatea accesarii si operarii in timp real de la distanta, vizibilitate crescuta a activitatilor la nivel de fiecare entitate si la nivel consolidat. S-a optat pentru Oracle E-Business Suite – financiar, logistica si analiza financiara si de vanzari.


Implementare rapida si eficienta cu RomSoft
Implementarea cu RomSoft – partener certificat Oracle pentru implementarea aplicatiilor Oracle s-a realizat in 4 luni, la sfarsitul carora s-a obtinut un sistem fiabil, capabil sa sustina complexitatea activitatii. S-a lucrat cu o echipa de implementare competenta, experimentata si flexibila, folosindu-se cele mai bune practici in domeniu, verificate la nivel mondial in implementarile aplicatiilor Oracle.


Grupul gestioneaza in prezent cu aplicatiile Oracle implementate activitatea a 10 companii – dintre care 3 companii care desfasoara activitatea de baza de productie si distributie (Murfatlar Romania, Romdrinks Eurotrade si Cardinal Distributions) la sediile din Bucuresti si 7 distribuitori exclusivi la nivel national, pe zone geografice, care acceseaza on-line aplicatia cu ajutorul palm-urilor.


Noi perspective
EuroGrup intentioneaza sa completeze sistemul actual cu implementarea modulelor Oracle pentru productie, prin extinderea colaborarii cu integratorul RomSoft.


„Ne dorim continuarea implementarii cu aplicatiile pentru productie pentru a avea un sistem complet pentru toate zonele de activitate“ – Gabriel Breahna – Director Proiect EuroGrup.


O noua referinta pentru RomSoft
„Implementarea de succes pe care am realizat-o la EuroGrup demonstreaza inca o data ca suntem o companie puternica si capabila sa se adapteze oricarui tip de business” – Claudia Ursateanu – Director General RomSoft.



Profil EuroGrup
Companii:
  • Murfatlar Romania;
  • Romdrinks Eurotrade;
  • Cardinal Distributions;
  • 7 distribuitori.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite