Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Germanos dă ,,Garanţie pe viaţă,,

16 Martie 2009Germanos a introdus astăzi o premieră pe piața românească: garanţia pe viaţă pentru orice telefon mobil achiziţionat din reţeaua proprie de magazine. La finalul perioadei de garanţie de 2 ani oferită de producător conform legislaţiei în vigoare, Germanos oferă în continuare garanţie pentru telefonul mobil pe toată durata utilizării acestuia de către beneficiar, fără costuri suplimentare.
„Odată cu introducerea serviciului Garanţie pe viaţă, Germanos acordă clienţilor săi un avantaj unic pe piaţa de telefonie mobilă. Prin achiziţionarea unui telefon mobil de la Germanos, consumatorii beneficiază de garanţie nu numai doi ani, ci practic pe toată perioada în care decid să-l utilizeze.”, a declarat Aris Karousos, Germanos Retail Chain Director.
Germanos va asigura astfel reparaţiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a telefonului mobil, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situaţia în care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.
Germanos deţine în prezent cea mai mare reţea de service tehnic de telefoane mobile din România. În fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatări şi reparaţii simple, verificarea şi regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile şi actualizări gratuite de software pentru telefoanele de ultimă generaţie aflate în garanţie. În situaţia în care durata reparaţiei depăşeşte 10 zile, magazinele Germanos oferă gratuit, în limita stocului, telefoane mobile de „împrumut” pentru a asigura continuitatea comunicaţiei pentru clienţii săi. Reţeaua de service Germanos utilizează doar piese de schimb originale. Reparaţiile complexe se efectuează în service-ul central Germanos, un centru modern cu tehnicieni la curent cu cele mai noi tehnologii în domeniu.
Acest serviciu completează gama de serivicii oferită de Germanos Telecom România: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente.
Lantul Germanos comercializeaza de produse şi servicii de telefonie mobilă, precum şi alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto şi video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobilă, fixa şi de internet de la Romtelecom.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Eli
Garantie pe naiba. Telefonului meu de 14oo ron (Samsung F480) cumparat acum 6 luni de la germanos i s-a stricat in luna februarie (nu ianuarie :D)receptorul. Dupa ce a fost tinut o luna pentru service, mi s-a returnat nereparat si cu garantia anulata pe motivul ca a luat contact cu lichidul. Ori telefonul asta nu a vazut nici macar un strop de ploaie !!! Nu stiu daca OPCul va face ceva pentru a ma ajuta , asa ca m-am decis sa imi consum 30 de minute din timpul meu ca sa las acest comentariu pe cat mai multe pagini de net posibile in scopul de a va preveni asupra neseriozitatii de care Germanos da dovada. Am uitat sa spun si ca nu mi s-a dat alt telefon pentru folosinta in perioada reparatiilor.
20 Martie 2009, 02:27:40