Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

FivePlus premiata de IBM pentru dezvoltarile pe Lotus

17 Martie 2009FivePlus Solutions a primit din partea IBM Software Group "Premiul pentru dezvoltarea de aplicatii pe platforma IBM Lotus Domino". Distinctia a fost acordata in cadrul editiei 2009 a evenimentului educational "IBM Software University" pentru proiectarea suitei DocPlus pe tehnologie IBM dar si a altor solutii punctuale. "Un rol important in primirea acestei distinctii l-a reprezentat implicarea FivePlus in proiectarea si implementarea de solutii IT pe tehnologia IBM Lotus. Solutiile noastre, cu precadere DocPlus, suita pentru managementul documentelor, au fost validate de piata si au devenit referinte pentru tehnologia IBM si pentru experienta echipei. Dedicam acest premiu clientilor care au crezut si investit in solutiile noastre." a declarat dupa festivitatea de premiere Alin Nita, Director General, FivePlus Solutions. „IBM Business Partners Software University este un eveniment anual dedicat Partenerilor IBM, in cadrul caruia sunt prezentate cele mai noi produse si functionalitati ale tehnologiei IBM Software, si sunt analizate cele mai potrivite solutii pentru clientii din Romania. In cadrul fiecarei editii, IBM premiaza Partenerii care au o contributie deosebita in utilizarea si promovarea tehnologiei IBM Software.”, declara Mihai Iordache – IBM Software Group Manager


Sistemul de mesagerie a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare, atat in interiorul unei companii, cat si cu partenerii de afaceri. Tehnologia IBM Lotus ofera din start mai mult decat o simpla transmitere de emailuri. Mai mult, prin dezvoltarea de catre parteneri a unor aplicatii punctuale care trateaza activitati specifice (Circuit de documente, Evidena Contracte, Gestiune centralizata a contactelor, ofertelor sau a relatiei cu clientii, Evidenta personalului, Evidenta documentelor de tip Registratura etc) platforma software IBM Lotus ofera beneficiarilor un mediu de lucru eficient pentru a automatiza procesele interne si a creste productivitatea personalului. FivePlus este unul dintre partenerii IBM care s-a implicat in dezvoltarea de aplicatii punctuale care au urmarit automatizarea diferitelor activitati interne pentru sustinerea si cresterea afacerii. Compania a proiectat o serie de solutii, reunite sub brandul DocPlus, care permit transformarea mediului de lucru din orice organizatie prin introducerea colaborarii si partajarii tuturor informatiilor si cunostintelor existente. Astfel, timpii neproductivi alocati cautarii si distributiei informatiilor sunt eliminati, fapt care contribuie direct la cresterea eficientei si productivitatii angajatilor. Complementar, prin transpunerea intr-un mediu informatic standardizat a modului de lucru cu informatiile si documentele, angajatii se pot focaliza pe activitatea de baza care genereaza profit. Solutiile informatice DocPlus se adreseaza atat sectorului privat, cat si celui public.
"Premiul IBM este meritul intregii echipe FivePlus care a depus un efort deosebit in proiectarea si dezvoltarea acestor aplicatii. Prin participarea la numeroase proiecte si experienta acumulata, colegii mei au inclus in aplicatiile dezvoltate o mare valoare adaugata, valoare pe care clientii nostri au primit-o din prima zi de exploatare” a mai adaugat Alin Nita.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite