Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Rack-Soft participă la WebHostingDay 2009

17 Martie 2009



Rack-Soft participă în calitate de sponsor la WebHostingDay 2009, cel mai important eveniment european dedicat industriei de web hosting, organizat în Bruehl (Germania), în perioada 18-20 martie 2009.
Rack-Soft dezvoltă în România soluţii software pentru managementul serverelor şi al aplicaţiilor care rulează pe acestea, adresate furnizorilor de servicii Internet din întreaga lume. Cu ocazia WebHostingDay 2009, compania va anunţa lansarea ediţiei 4PSA VoipNow 2 - sistemul de comunicaţii unificate de voce, video, fax şi messaging. Totodată, Rack-Soft va prezenta în premieră soluţiile 4PSA VoipNow Automation şi 4PSA VoipNow Desktop - un software de management şi facturare a utilizatorilor, respectiv, o suită software care interconectează aplicaţiile Desktop business şi Web cu serviciile de comunicaţii unificate.
”Tehnologiile de comunicaţii unificate şi-au făcut apariţia pe piaţă în ultimii ani, iar integrarea lor cu serviciile de hosting, SaaS şi cloud computing reprezintă o oportunitate nouă, generatoare de venituri importante pentru furnizorii de servicii. Companiile care oferă găzduire web se află în cea mai bună postură pentru a livra comunicaţii unificate, deoarece îşi pot folosi principalele lor compentenţe şi infrastructura”, a declarat Bogdan Carstoiu, director general Rack-Soft






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite